Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [02/06/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [02/06/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [02/06/20].

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [02/06/20].  Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τη θέση του ορμητικού πλανήτη στους Ιχθύες, ευνοείστε με τόνωση της εσωτερικής σας δύναμης. Η εμπιστοσύνη στα γνήσια πιστεύω σας, θα βοηθήσει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Ο Άρης είναι ο πολεμιστής, που μέσα από τους Ιχθύες «θεραπεύει» καθετί άγνωστο. Το πέρασμά του στον Κριό στις 27 Ιουνίου, θα σας βοηθήσει να κάνετε ευεργετικά βήματα προόδου.

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στον Ζυγό. Από εκεί σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Δία και μετά περνά σε κενό πορείας. Η ενέργεια είναι ευνοϊκή και αισιόδοξη. Ασχοληθείτε το πρωί με όσα έχετε ήδη σε προτεραιότητα. Η Σελήνη βγαίνει από το κενό πορείας αργότερα, όταν περνά στον Σκορπιό. Η ατμόσφαιρα αποκτά περισσότερη ένταση. Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Διατηρήστε τον έλεγχο και θα βιώσετε μια αναλαμπή.

Την Τρίτη είναι σημαντικό να διατηρήσετε μια αισιόδοξη στάση για το μέλλον σας. Μπροστά σας έχετε πολλές δυσκολίες, που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με περισσότερη πίστη. Δείτε τα γεγονότα γύρω σας με μια πνευματική ματιά, τόσο στη χώρα που ζείτε όσο και πιο μακριά. Μην αφήνετε να σας καταβάλλει ο φόβος ή ο πανικός για το αύριο, γιατί αυτό που μετράει είναι τι θα κάνετε σήμερα. Οι συγκρούσεις της Τρίτης μπορούν να προκαλέσουν χωρισμό, από ανθρώπους που μάλλον έψαχναν ευκαιρία να σας γυρίσουν την πλάτη.

Οι οικονομικές σας υποθέσεις δεν θα έχουν κάποια δραματική εξέλιξη. Οι γυναίκες νεαρής ηλικίας θα είναι σε καλύτερη θέση. Η ερωτική ζωή των ανδρών άνω των 35 ετών θα τους γυρίσει στο παρελθόν, σε αναμνήσεις, συγκινήσεις και εμπειρίες. Η μέρα δεν είναι η ιδανικότερη για επίλυση προβλημάτων ιδιοκτησίας. Εάν μπορείτε, αναβάλλετε τέτοια ζητήματα μέχρι για την Τετάρτη.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Την Τρίτη θα έχετε κάποιες δεσμεύσεις, που η εκπλήρωσή τους πρέπει να ολοκληρωθεί έως το τέλος της εβδομάδας. Η μέρα μπορεί να είναι πολύ σημαντική και θα απαιτήσει να είστε πιο υπεύθυνοι στην εκτέλεση των καθηκόντων σας. Θα βιώσετε μια εμπειρία συναισθηματικής φύσεως, που θα αφήσει το σημάδι της στη ζωή σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Την Τρίτη αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις ή τις συγκρούσεις στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί να συμβούν απροσδόκητα – αλλά αν δεν προσέξετε, θα επιδεινωθούν σε σημείο να μην μπορείτε να τα ελέγξετε. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για ταξίδια εντός Ελλάδος.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Τρίτη θα είναι μια πολύ συναισθηματική μέρα. Θα πρέπει να ολοκληρώσετε σημαντικές εργασίες και δεσμεύσεις με μεγαλύτερη ταχύτητα, επαγγελματισμό και ακρίβεια. Αν και θα έχετε περισσότερο άγχος, η μέρα φέρνει περισσότερες ευκαιρίες για επιτυχία.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Τρίτη θα έχετε ενδιαφέρουσες συνομιλίες ή εμπειρίες με φίλους. Ίσως λάβετε ιδέες ή συμβουλές, που να σχετίζονται με τα οικονομικά σας συμφέροντα. Θα θυμάστε τη σημερινή μέρα, λόγω διαφόρων απροσδόκητων εμπειριών… Και μία μπορεί να σχετίζεται με την αναπάντεχη λύση, ενός προβλήματος που σας έχει αγχώσει τις τελευταίες μέρες.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments