Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [02/06/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [02/06/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [02/06/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [02/06/2020].

κριός

Αν αντιμετωπίζεις μια αλλαγή στην καρδιά σου σχετικά με κάτι που δεν σε ενδιαφέρει πλέον από το παρελθόν της ερωτικής σου ζωής, τότε καλωσόρισε αυτήν την αλλαγή. Μπορεί να είναι παράξενη ή ασυνήθιστη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να προσφέρει κάτι ενδιαφέρον – ή συναρπαστικό. Δοκίμασε το. Ριψοκινδύνεψε. Θα μπορούσε να εμφανιστεί μια λαμπρή πηγή αυθορμητισμού συνδυασμένη με πειραματισμό, αν κινηθείς σωστά.

ταύρος

Ξέρεις τι θα έκανε την καρδιά σου να χτυπήσει έντονα, αν κάποιος εξασκούσε επάνω σου όλη την παλιά ρομαντική του γοητεία. Ίσως αυτό είναι κάτι που πρέπει να λάβεις υπόψη. Τίποτα δεν σε εμποδίζει να γράψεις ένα γλυκό ή σέξι μήνυμα. Ξέχασε τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο για ένα ακριβό δώρο που θα τον ξετρελάνει. Επικεντρώσου καλύτερα στο φανταστικό κι αυθεντικό μήνυμα που μπορείς να του στείλεις.

δίδυμοι

Σίγουρα γνωρίζεις την άνεση που νιώθεις όταν βυθίζεσαι στον ζωντανό ερωτικό κόσμο της φαντασίας. Το αν αυτό κυμαίνεται από ένα απλό ρομάντζο μέχρι κάτι εντελώς ακατάλληλο, εξαρτάται αποκλειστικά από σένα. Έχεις δίκιο που πιστεύεις πως αυτό που συλλαμβάνει το μυαλό σου, μπορείς να το πετύχεις. Εφάρμοσε την ίδια πίστη και στα ερωτικά σου… και δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνει το ερωτικό όραμά σου, μια φανταστική πραγματικότητα.

καρκίνος

Τα ερωτικά σου μπορεί να πάνε από το συναισθηματικό επίπεδο σε πιο διανοητικό κι αυτό θα σε εκπλήξει. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα κάνεις μια συζήτηση με το άτομο που θεωρούσες εξαιρετικά μονόχνοτο αλλά ανακαλύπτεις πως είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Αν είσαι σε σχέση, κι έχει περάσει καιρός από τότε που κάνατε φιλοσοφικές συζητήσεις με το ταίρι σου, τότε θα κάνετε μία, σύντομα.

λέων

Αν δεν έχουν φανεί τα σημάδια, πως ο ενθουσιασμός και η προσδοκία πλησιάζουν την ερωτική σου ζωή, θα ξεκαθαρίσουν σύντομα. Ένα κύμα αλλαγής, φέρνει μια ευχάριστη μεταμόρφωση στα ερωτικά σου τώρα. Μ’ αυτό θα προκύψει η δημιουργία ενός νέου δεσμού ή η ενίσχυση του ήδη υπάρχοντος. Ετοιμάσου λοιπόν, κι άφησε αυτό το κύμα να σε οδηγήσει σε συναρπαστικά μέρη.

παρθένος

Αν είσαι πρόθυμη να διδαχθείς από τον αγαπημένο σου, τότε θα μπορέσει να σε διαφωτίσει. Ακόμα κι αν πιστεύεις πως ξέρεις τα πάντα για τον εραστή σου, αυτός εξακολουθεί κι έχει τις δυνατότητες να σε εκπλήσσει. Αν είσαι δεκτική με αυτούς που μοιράζονται τις γνώσεις τους, τότε η σύνδεσή σας δεν μπορεί να αποτύχει…παρά να ενισχυθεί περισσότερο.

ζυγός

Η δύναμη της πειθώ σου, είναι ισχυρή τώρα. Αν θέλεις να μάθεις τι σκέφτεσαι ο αγαπημένος σου, τότε θα μπορούσες να τις βρεις εύκολα με τον λεπτό κι αποτελεσματικό σου τρόπο. Ο συνδυασμός της χαλαρής αλλά αποφασιστικής στάσης από την πλευρά σου και της προθυμίας του να σου ανοιχτεί θα προσφέρει μια εκπληκτική αποκάλυψη και στους δυο σας.

σκορπιός

Η ανάγκη να προχωρήσεις κάτι στην ερωτική σου ζωή, θα ενταθεί. Μπορείς όμως να σημειώσεις πρόοδο αργά και σταθερά. Αν χρησιμοποιήσεις μερικές ευφάνταστες ιδέες, θα καταφέρεις να εξαφανίσεις τη βαρεμάρα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε χρησιμοποίησε τη δημιουργικότητά σου, όσον αφορά την αναζήτηση του πιθανού συντρόφου σου.

τοξότης

Υπάρχουν όρια στο πόσο μπορείτε να πιέσεις μια κατάσταση στη σχέση σου. Θα σου γίνει σαφές ότι απαιτείται συνδυασμός υπομονής και ευαισθησίας. Αν πιστεύεις πως η επένδυση περισσότερης προσπάθειας είναι πιθανό να επιδεινώσει μια κατάσταση, τότε κάνε πίσω και εξέτασε μια πιο ήρεμη στρατηγική. Οτιδήποτε ενθαρρύνει την ένταση, πρέπει να αποφεύγεται.

αιγόκερως

Αν νιώθεις την ανάγκη να εστιάσεις στον εαυτό σου και τις ανάγκες του, κάντο. Και δεν είναι σίγουρα εγωιστικό! Μπορεί ο εραστής σου να περιμένει πως θ’ ακολουθήσεις τα σχέδιά του ή πως θα κάνεις ό,τι σου πει μόλις χτυπήσει τα δάχτυλά του. Αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να του δείξεις πως θέλεις χρόνο για τον εαυτό σου…..και πως σου αξίζει να τον έχεις.

υδροχόος

Μη βλέπεις κάτι που έχει εμφανιστεί στην ερωτική σου ζωή, σαν κάτι «πολύ καλό για να είναι αληθινό». Μια ευκαιρία θα μπορούσε να ζητήσει την προσοχή σου, αλλά θα είσαι αποφασισμένη να ψάξεις για την «παγίδα», που πιθανόν να μην υπάρχει. Θα προκύψουν άσκοπες καθυστερήσεις, αν επιλέξεις να εξετάσεις προσεκτική η αυστηρά αυτή την επιλογή. Γι’ αυτό «άδραξε τη μέρα» Υδροχόε.

ιχθύες

Η ερωτική σου ζωή, είναι μέσα στη σύγχυση τώρα. Ο Άρης στο ζώδιό σου θα διαδραματίσει επίσης κάποιο ρόλο, ώστε να φτάσεις σε κάποια συμπεράσματα, καθώς πιστεύεις πως ορισμένα πράγματα, μιλούν από μόνα τους. Αλλά κάποια προθυμία να μάθεις περισσότερα σχετικά με το τι φαίνεται «κομμένο και στεγνό» θα είναι μια μεγάλη αποκάλυψη. Να είσαι προετοιμασμένη να κοιτάξεις πέρα από το προφανές…. σε ένα σενάριο της ερωτικής σου ζωής.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments