Video

Μην ψαρώνεις επεισόδιο 45: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 03/6 – Η συγκατοίκηση Μανώλη – Σάντυς ξεκίνησε

Μην ψαρώνεις επεισόδιο 45: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 03/6 – Η συγκατοίκηση Μανώλη – Σάντυς ξεκίνησε
Μην ψαρώνεις επεισόδιο 45: Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (03/06/2020) της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Ο Απρίλης φέρνει καινούργια ξεκινήματα για όλους. Η συγκατοίκηση του Μανώλη και της Σάντυς στο Κερατσίνι ξεκινάει ένα ντόμινο μετακομίσεων που κάνει συγκάτοικους τη Ρόζα με τον Μπίλυ και τον Κωνσταντίνο με την Τάνια. Η Στέλλα που μαθαίνει τελευταία τις εξελίξεις γίνεται έξαλλη και περνάει στην αντεπίθεση, ενώ η Νενέλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας με το νεαρό Νικηφόρο.

Η Τίνα αρχίζει να καλοβλέπει τον Ζαγανιάρη για γαμπρό και πατέρα των παιδιών της, αλλά και ο Μπίλυ δεν εγκαταλείπει την προσπάθειά του να γίνει υπόδειγμα συντρόφου για τη Ρόζα. Τέλος, η Τάνια, για να τιμήσει το έθιμο της πρωταπριλιάς, λέει στον Λεωνίδα ένα αθώο ψέμα για τον Κωσταντίνο και τους κάνει όλους μαλλιά κουβάρια.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο προηγούμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ήρθε η ώρα για τον Μανώλη και τη Σάντυ να σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον. Όσο όμως κι αν προσπαθούν να πείσουν ο ένας τον άλλον πως τα πράγματα από δω και πέρα θα είναι ρόδινα, ξέρουν πολύ καλά πως μόνο έτσι δεν θα είναι. Η Στέλλα αρχίζει τη συγκατοίκησή της με τον Πέτρο. Η καινούργια γνωριμία της Νενέλας έρχεται ακριβώς στην ώρα για να πάρει το μυαλό της από την στεναχώρια της για την Σάντυ.

Στο μεταξύ η Ρόζα αποκαλύπτει στην Στέλλα τον λόγο της μεγάλης της ανησυχίας σχετικά με το μωρό που περιμένει. Η Τίνα αρχίζει να βλέπει με άλλο μάτι τον Ζαγανιάρη και ο Κοσμάς έρχεται πολύ κοντά στο να βρει τον απατεώνα που του έφαγε τις οικονομίες μιας ζωής.

Η ιστορία της σειράς

Στο “Μην Ψαρώνεις”: Η Σάντυ είναι πλούσια, πολύ πλούσια. Ζει σε μια έπαυλη, με υπηρετικό προσωπικό, σοφέρ, τεράστιο κήπο και πηγαίνει σε φιλανθρωπικά γκαλά. Ο Μανώλης πουλάει ψάρια και ζει μια κανονική ζωή χωρίς να του λείπει τίποτε. ΌΌταν η Σάντυ θα χάσει τα πάντα, θα αναγκαστεί να μετακομίσει στην ίδια γειτονιά με τον Μανώλη. Οι δυο κόσμοι τους θα συγκρουστούν και η συνάντηση τους θα είναι επεισοδιακή. Μια λάθος όπισθεν θα αλλάξει τις ζωές τους αλλά και τις ζωές των παιδιών τους για πάντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments