Video

Τριαντάφυλλος Παντελίδης πατέρας: Θα γίνει δεύτερη φορά μπαμπάς ο αδελφός του Παντελή

Τριαντάφυλλος Παντελίδης πατέρας: Θα γίνει δεύτερη φορά μπαμπάς ο αδελφός του Παντελή
Τριαντάφυλλος Παντελίδης πατέρας: Το δεύτερο παιδάκι τους θα αποκτήσουν ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος και η Πωλίνα Φιλίππου.

Τριαντάφυλλος Παντελίδης πατέρας: Ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος Παντελίδης και η σύζυγός του, Πωλίνα Φιλίππου σε τρεις μήνες θα υποδεχθούν το νέο μωράκι τους, μεγαλώνοντας κατά ακόμη ένα μέλος την ευτυχισμένη οικογένειά τους. Η χαρούμενη μαμά, που τη γνωρίσαμε μέσα από το “Καφέ της Χαράς“, αλλά δεν συνέχισε στην υποκριτική, διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και στο σπίτι του αδικοχαμένου τραγουδιστή επέστρεψαν και πάλι τα χαμόγελα από την ημέρα που τους ανακοίνωσαν τα χαρμόσυνα νέα.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με την “Espresso”, κατάφερε και στην τωρινή και την προηγούμενη εγκυμοσύνη να κρατήσει το γεγονός κρυφό μέχρι που η φουσκωμένη κοιλίτσα της όμορφης Πωλίνας Φιλίππου πρόδωσε και τότε και τώρα το μυστικό του. Αυτή τη φορά η όμορφη μαμά, θέλοντας να διαφημίσει τη νέα καλοκαιρινή σειρά ρούχων για το κατάστημα ενδυμάτων που διατηρεί, πόζαρε ως μοντέλο στους προσωπικούς λογαριασμούς της στα social media, ωστόσο η κοιλιά της δεν κρυβόταν. Παρότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, έχει πάρει σχετικά λίγα κιλά, διατηρώντας το καλλίγραμμο κορμί της σε φόρμα.

Ο γάμος του ζευγαριού

Το ζευγάρι πάντρεψε ο καλός του φίλος Γιώργος Χριστοδούλου, ενώ την μικρή τους πριγκίπισσα βάφτισαν οι επίσης φίλοι τους Λεωνίδας Δαδίτσος και Μαρία Φραγκούλη. Η μικρή πήρε το όνομα Αθηνά, από τη μητέρα του γαμπρού, και φυσικά η οικογένεια έχει κάθε λόγο να χαμογελά ξανά μετά από την απίστευτη τραγωδία που έζησε πριν από δυόμιση χρόνια, όταν ξαφνικά κόπηκε το νήμα της ζωής του αξέχαστου τραγουδιστή.

Η Πωλίνα Φιλίππου έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό που επέλεξε να φορέσει, ενώ ο Τριαντάφυλλος έδειχνε πιο γοητευτικός από ποτέ μέσα στο μπλε κοστούμι του. Αμέσως μετά τον γάμο του ζευγαριού και την βάφτιση της κόρης τους ακολούθησε γαμήλια δεξίωση, όπου όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο γαμπρός μαζί με τον μικρότερο αδερφό του, Νίνο Παντελίδη, πήραν το μικρόφωνο και ερμήνευσαν κάποιες από τις επιτυχίες του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη, με τους καλεσμένους να τους καταχειροκροτούν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments