Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [03/06/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [03/06/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [03/06/20].

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [03/06/20]. Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Από τη θέση του επικοινωνιακού πλανήτη στον Καρκίνο, εστιάζετε στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη συναντάται σήμερα με τον Ήλιο, στα εδάφη των Διδύμων. Μαζί ανοίγουν έναν καινούργιο κύκλο στη σχέση τους. Θέστε τις προθέσεις σας, για όσα θέλετε να έλξετε και όσα αγαπάτε. Το σημείο του χάρτη σας που κεντρίζεται από αυτή τη σύνοδο, θα αποκτήσει νέα οπτική και αξία.

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Σκορπιό και χρειάζεται να είστε ενδελεχείς σε όλα. Η Σελήνη θα βρεθεί σε αίσια όψη με τους Άρη και Ποσειδώνα από τους Ιχθύες… Τα πάντα μπαίνουν σε μια θεϊκή σειρά. Η Τετάρτη ενδείκνυται για να επενδύσετε περισσότερο χρόνο στα παιδιά σας. Επίσης, ευνοεί τη σύλληψη ή γέννηση ενός παιδιού, καθώς και νέα που σχετίζονται με τέτοιου είδους γεγονότα. Σήμερα θα ανησυχήσετε για μια γυναίκα στο ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, που αντιμετωπίζει μια δυσκολία ή πρόβλημα. Από την πλευρά τους, οι γυναίκες που γεννήθηκαν στα ζώδια του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη θα έχουν κάποιο λόγο να χαρούν ή θα βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Μια απροσδόκητη γνωριμία με έναν άνδρα μπορεί να σας προσφέρει πληροφορίες, γνώσεις και επαφές που θα είναι σημαντικές για το μέλλον σας. Δώστε περισσότερη προσοχή αν εργάζεστε με χρήματα ή οικονομικά έγγραφα. Να είστε προσεκτικοί αν έχετε νομικές ή δικαστικές δεσμεύσεις. Είναι πιθανό να συμβούν επιθέσεις που θα σχετίζονται με ψέματα, χειραγώγηση, ψευδείς πληροφορίες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα χαρείτε με κάποια χρήματα ή με μια συμφωνία οικονομικής φύσεως. Ενδέχεται να λάβετε μια πρόσκληση για ταξίδι, θα συζητήσετε γεγονότα που συμβαίνουν μακριά από εσάς ή να γνωρίσετε άτομα από άλλες χώρες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα ενθουσιαστείτε από νέα που σχετίζονται με φίλους ή γνωστούς. Μπορεί να αισθανθείτε άσχημα για την ακαταστασία στο σπίτι σας και να θελήσετε να αναλάβετε δράση. Μπορεί επίσης να αγοράσετε κάποιο αντικείμενο για το σπίτι σας ή εξοπλισμό. Πολλοί από εσάς θα περιμένουν να λάβουν χρήματα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Τετάρτη σκεφτείτε και ενεργήστε με σύνεση, πρακτικότητα και στρατηγική. Μην πάρετε ως δεδομένες τις προτάσεις που θα λάβετε, μόνο και μόνο επειδή συνάδουν με τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Κάποιες απροσδόκητες προβληματικές καταστάσεις μπορεί να σας δημιουργήσουν πανικό. Η νευρικότητά σας μπορεί να οδηγήσει σε λάθος κατεύθυνση και σε κακές, βιαστικές αποφάσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Τετάρτη θα πρέπει να είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας. Ενδέχεται να προκύψουν διάφορες απρόβλεπτες καταστάσεις, που θα σας δημιουργήσουν ανασφάλεια. Μην κανονίσετε ραντεβού ή συναντήσεις, εκτός αν δεν έχετε τη δυνατότητα να τα αναβάλετε. Μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στις οικονομικές σχέσεις με ανθρώπους ή θεσμούς από άλλες πόλεις.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments