Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [03/06/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [03/06/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [03/06/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για την Τετάρτη [03/06/20].

Κριός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας κάνει καχύποπτους, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο συμβάν που να υποστηρίζει τις ανησυχίες σας. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει πραγματικά να κάνετε μια συζήτηση με το ταίρι σας. Αν συνεχίσετε να μην λέτε τίποτα ενώ το κατηγορείτε σιωπηλά για τα πάντα, τίποτα δεν θα επιλυθεί. Τουλάχιστον όταν θα ξέρετε τι συμβαίνει, θα μπορείτε να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Ταύρος

Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα. Το ίδιο συμβαίνει και με τις σχέσεις. Χρειάζεται προσπάθεια και μια ισχυρή αίσθηση δέσμευσης. Αν το ενδιαφέρον σας έχει απομακρυνθεί από τον/τη σύντροφό σας και εστιάζετε σε κάποιον/α άλλον/η, ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε γιατί συμβαίνει αυτό. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας. Δείξτε θάρρος.

Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι αρχίζετε να ανησυχείτε περισσότερο από όσο πρέπει για τη σχέση σας. Δεν μπορείτε να συμμαζέψετε τις σκέψεις σας και φαντάζεστε σκηνές που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Συνειδητοποιήστε πόσο βλάπτετε τη σχέση σας με τις ανοησίες σας.

Καρκίνος

Μπορείτε να φαντάζεστε ό,τι θέλετε για την τρέχουσα σχέση σας, αλλά αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει την πραγματικότητα του τι συμβαίνει μεταξύ σας. Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας ενθαρρύνει να μην φαντάζεστε το πώς θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα, αλλά να τα αντιμετωπίσετε όπως ακριβώς είναι. Μόνο έτσι θα σημειώσετε πρόοδο με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Λέων

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να μιλήσετε με κάποιο ξεχωριστό άτομο. Τα θέματα συζήτησης μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτά που είχατε φανταστεί, αλλά είναι μια αρχή. Ακόμα κι αν δεν αισθάνεστε ότι έχετε κάτι ιδιαίτερο και βαθυστόχαστο να συνεισφέρετε, συνεχίστε. Θα σας προσέξει και θα θελήσει να μάθει περισσότερα για εσάς.

Παρθένος

Σήμερα γίνεται μια μάχη ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά σας. Η λογική σας λέει να προχωρήσετε με έναν τρόπο και να δεσμευτείτε σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο, ενώ η καρδιά σας λέει το αντίθετο. Είναι αλήθεια ότι θα πρέπει να σκεφτείτε καθαρά πώς θα επιτύχετε τον στόχο σας, αλλά μόνο η καρδιά μπορεί να σας πει την αλήθεια.

Ζυγός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας ωθεί να είστε κάπως αντιδραστικοί, έστω και για την πλάκα σας. Δεν είναι του στυλ σας – και το ταίρι ή το φλερτ σας μπορεί να το βρει ιδιαίτερα ενοχλητικό. Εάν σκοπεύετε να κάνετε κάτι μαζί ή υπάρχει κάποιο εγχείρημα που πρέπει να ολοκληρωθεί, θα ήταν καλύτερα να επιδείξετε πνεύμα συνεργασίας.

Σκορπιός

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε κάποιον/α, είναι σημαντικό να συζητάτε για τα σωστά πράγματα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι αν προσπαθήσετε να του/της δείξετε ότι μοιράζεστε τα ενδιαφέροντα και τα πάθη του/της, θα έχετε επιτύχει τον σκοπό σας.

Τοξότης

Έχετε πολλά να πείτε σχετικά με ένα συγκεκριμένο γεγονός, αλλά δεν έχετε όρεξη να μιλήσετε τώρα. Εάν η σχέση σας περνάει μια δύσκολη περίοδο, είναι πιο εύκολο να αποσυρθείτε στη σιωπή σας. Μην το κάνετε. Προσπαθήστε να συζητήσετε την κατάσταση. Είναι ο μόνος τρόπος για να σημειώσετε κάποια πρόοδο.

Αιγόκερως

Το αποψινό βράδυ μπορεί να μην πάει σύμφωνα με το σχέδιο, αλλά σίγουρα δεν θα είναι βαρετό. Η ενέργεια της μέρας σας ενθαρρύνει να ανακαλύψετε τις πνευματικές προτιμήσεις του ατόμου που σας ενδιαφέρει, προτού στραφείτε σε πιο παθιασμένα θέματα. Εάν και οι δύο μοιράζεστε τις ίδιες πεποιθήσεις και ιδεώδη, όλα τα άλλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας κάνει να αμφισβητήσετε τα συναισθήματά σας για κάποιο κοντινό άτομο. Η καρδιά σας λέει ένα πράγμα, το μυαλό σας κάτι εντελώς διαφορετικό. Και ενώ μαίνεται μια τέτοια σύγκρουση μέσα σας, είναι πολύ δύσκολο να επιλυθεί οποιαδήποτε κατάσταση. Ένα εναλλακτικό σχέδιο δράσης θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο σε αυτή την περίπτωση.

Ιχθύες

Γενικά δεν σας αρέσει να αμφισβητείτε πολύ τα πράγματα. Κυρίως γιατί δεν θα θέλατε να παρατηρήσετε ένα ελάττωμα, που θα μπορούσε να καταστρέψει μια φαινομενικά τέλεια κατάσταση. Ωστόσο, το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δημιουργεί δεύτερες σκέψεις για την τελευταία σας σχέση. Αν αρχίζετε να παρατηρείτε ρωγμές, δεν έχει νόημα να προσπαθείτε να τις καλύψετε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments