Αθλητισμός

Φενέρμπαχτσε Ομπράντοβιτς: Έρχεται η κρίσιμη συνάντηση

Φενέρμπαχτσε Ομπράντοβιτς: Έρχεται η κρίσιμη συνάντηση
Φενέρμπαχτσε Ομπράντοβιτς: Πλησιάζει η κρίσιμη συνάντηση του σπουδαίου κόουτς με την τουρκική ομάδα.

Η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες με τον General Manager Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για το μέλλον του σπουδαίου Σέρβου προπονητή στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Η παραμονή του Ζοτς είναι το θέμα που «καίει» όσο κανένα άλλο την τουρκική ομάδα, καθώς με αυτόν στον πάγκο της μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα εντός και εκτός συνόρων, όπως έχει αποδειχθεί πολλάκις.

Το συμβόλαιο του πολυνίκη προπονητή της Euroleague με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης ολοκληρώνεται φέτος, ενώ σύμφωνα με αναφορές από τη γειτονική χώρα, θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση και τον Ομπράντοβιτς μέσα στις επόμενες ημέρες σχετικά με τη συνεργασία τους. Πριν από το ραντεβού με τον Ζοτς, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον ιθύνοντα νου της ομάδας, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι.

Euroleague και Turkish Airlines συνεχίζουν μαζί

Euroleague και Turskish Airlines συνεχίζουν μαζί για τα επόμενα πέντε χρόνια, με την τουρκική αεροπορική εταιρεία να αποτελεί τον κύριο χορηγό της διοργάνωσης. Την είδηση επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας μιλώντας σε μέσα της χώρας. Συγκεκριμένα,ο Γιαχά Ουστούν δήλωσε στην εφημερίδα, Hurriyet: «Η συνεργασία μας με την Euroleague συνεχίζεται. Υπάρχει μια σχέση μεταξύ της Turkish Airlines και της Euroleague για περισσότερα από δέκα χρόνια. Δεν υπάρχουν προβλήματα ανάμεσά μας. Αποφασίσαμε από κοινού να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Πιστεύουμε πως θα παρουσιάσουμε τα θετικά νέα μαζί στο μέλλον». Με τη δήλωση αυτή ουσιαστικά ο εκπρόσωπος του τουρκικού κολοσσού διέψευσε τα δημοσιεύματα και τη φημολογία που ήθελαν τη Euroleague να εξετάζει άλλες λύσεις για την κεντρική χορηγία της διοργάνωσης.

Τις φήμες του τέλους της συνεργασίας είχε πυροδοτήσει η εφημερίδα Hurriyet. Η τουρκική εφημερίδα υποστήριζε τις προηγούμενες ημέρες με δημοσίευμα της πως ο τουρκικός εθνικός αερομεταφορέας αποφάσισε να μη συνεχίσει να αποτελεί την κεντρική χορηγό του κορυφαίας ευρωπαϊκής μπασκετικής λίγκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments