Αθλητισμός

Γιαννακόπουλος συνέντευξη Τύπου: Ορίστηκε για την Τρίτη 9 Ιουνίου στη ΒΙΑΝΕΞ

Γιαννακόπουλος συνέντευξη Τύπου: Ορίστηκε για την Τρίτη 9 Ιουνίου στη ΒΙΑΝΕΞ
Γιαννακόπουλος συνέντευξη Τύπου: Για την ερχόμενη Τρίτη 9 Ιουνίου ορίστηκε η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η οποία είχε αναβληθεί.

Η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη (9/6, 13:30) στη ΒΙΑΝΕΞ. Θυμίζουμε ότι η συνέντευξη έχει αναβληθεί μία φορά αφού κανονικά θα γινόταν χθες Τετάρτη. Ο ηγέτης των «πράσινων» θα μιλήσει για το μέλλον του μπασκετικού Παναθηναϊκού, για τον Ερασιτέχνη, για το γηπεδικό, καθώς και για το πως θα εμπλέκεται από εδώ και πέρα στη διοίκηση της ομάδας.

Τι θα γίνει με την Euroleague

Σε άμεση επικοινωνία με ανθρώπους της λίγκας βρίσκεται ο Παναθηναϊκός έτσι ώστε να βρεθεί κοινή συνισταμένη ανάμεσα στις δύο πλευρές. Δεν συμμετέχει ο Μπερτομέου στις κουβέντες. Η Euroleague είναι η κορυφαία διοργάνωση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει άμεσα, καθώς υπάρχουν τα κλειστά συμβόλαια για τα επόμενα πέντε χρόνια για τους 11 μετόχους. Αυτό είναι προφανές ότι το υπολογίζουν στον μπασκετικό Παναθηναϊκό και έτσι οι «πράσινοι» επιθυμούν να εξαντλήσουν κάθε πιθανό περιθώριο συνέχισης της μεταξύ τους συνεργασίας πριν προβούν σε κάποια δραματική αλλαγή, αν χρειαστεί.

Επίσης, η διοργανώτρια αρχή της διοργάνωσης σίγουρα δεν επιθυμεί να έχει απώλεια ομάδας σαν τον Παναθηναϊκό αφού πρόκειται για μια από τις κορυφαίες ομάδες της Euroleague των τελευταίων 20 χρόνων. Σύμφωνα με δημοσίευμα του olaprasina1908.gr, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η Euroleague βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή έτσι ώστε να δουν αν μπορούν να… ξανακολλήσουν το ραγισμένο γυαλί της σχέσης τους. Στις συζητήσεις δεν συμμετέχει ο Τζόρντι Μπερτομέου, ικανοποιώντας την επιθυμία του «τριφυλλιού» αφού οι δύο πλευρές περνάνε τη χειρότερη φάση στη σχέση τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συζητήσεις πραγματοποιούνται σε καλό κλίμα και θεωρούν δεδομένο ότι αν η Ευρωλίγκα εξοφλήσει τα χρέη της φετινής, ιδιαίτερης λόγω του κορωνοϊού, σεζόν, και παρουσιάσει ένα οικονομικό πλάνο της επόμενης, το «σίριαλ» θα λήξει νωρίς, χωρίς ανατροπές και αποχωρήσεις.

Euroleague και Turkish Airlines συνεχίζουν μαζί

Euroleague και Turskish Airlines συνεχίζουν μαζί για τα επόμενα πέντε χρόνια, με την τουρκική αεροπορική εταιρεία να αποτελεί τον κύριο χορηγό της διοργάνωσης. Την είδηση επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας μιλώντας σε μέσα της χώρας. Συγκεκριμένα,ο Γιαχά Ουστούν δήλωσε στην εφημερίδα, Hurriyet: «Η συνεργασία μας με την Euroleague συνεχίζεται. Υπάρχει μια σχέση μεταξύ της Turkish Airlines και της Euroleague για περισσότερα από δέκα χρόνια. Δεν υπάρχουν προβλήματα ανάμεσά μας. Αποφασίσαμε από κοινού να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Πιστεύουμε πως θα παρουσιάσουμε τα θετικά νέα μαζί στο μέλλον». Με τη δήλωση αυτή ουσιαστικά ο εκπρόσωπος του τουρκικού κολοσσού διέψευσε τα δημοσιεύματα και τη φημολογία που ήθελαν τη Euroleague να εξετάζει άλλες λύσεις για την κεντρική χορηγία της διοργάνωσης.

Τις φήμες του τέλους της συνεργασίας είχε πυροδοτήσει η Hurriyet. Η τουρκική εφημερίδα υποστήριζε τις προηγούμενες ημέρες με δημοσίευμα της πως ο τουρκικός εθνικός αερομεταφορέας αποφάσισε να μη συνεχίσει να αποτελεί την κεντρική χορηγό του κορυφαίας ευρωπαϊκής μπασκετικής λίγκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments