Lifestyle

Σοφία Χαρμαντά: Ξεκίνησε τις βουτιές και τρέλανε τους λουόμενους

Σοφία Χαρμαντά: Ξεκίνησε τις βουτιές και τρέλανε τους λουόμενους
Σοφία Χαρμαντά: Το μελαχρινό μοντέλο υποδέχθηκε το καλοκαίρι φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, το οποίο προκάλεσε εμφράγματα στον ανδρικό πληθυσμό.

Είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις ομορφότερες της γενιάς. Η Σοφία Χαρμαντά είναι μια κοπέλα που δειλά – δειλά έχει ανοίξει τα φτερά της και έχει πετάξει για μια μεγάλη πορεία στο χώρο του μόντελινγκ. Όμως παλαιότερα είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις της ότι τα δυνατά σημεία της είναι τα χείλη και τα οπίσθιά της. Η 20χρονη γλυκιά φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ μπήκε δυναμικά στον χώρο του μόντελινγκ, κερδίζοντας τις όλες τις εντυπώσεις με τις σωματικές της αναλογίες αλλά και με τον χαρακτήρα της.

Πρόκειται για μοντέλο με σημαντική πορεία στον χώρο, ενώ έχει εμφανιστεί ως guest σε εκπομπές, όπως οι «The 2night show», «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», «Blind taste» και στο «Πρωινό» στον ΑΝΤ1. Η αλήθεια είναι ότι για πολλές κοπέλες έχουμε γράψει για το σώμα τους και ειδικά για τους γλουτούς, αλλά της Σοφία Χαρμαντά δεν το κορμί δεν σηκώνει καμία μα καμία αμφισβήτηση.

Πρόσφατα το όμορφο μοντέλο φρόντισε να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη. Με την έναρξη του φετινού καλοκαιριού, η Σοφία Χαρμάντα έτρεξε να προλάβει τον ήλιο στις παραλίες της χώρας. Μάλιστα το μελαχρινό μοντέλο δεν άφησε την ευκαιρία φωτογραφίζοντας την εμφάνισή της ανεβάζοντας για ακόμη μία φορά τα προσόντα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το κατακόκκινο μαγιό της όπως ήταν φυσικό προκάλεσε παροξυσμό στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης φέρνοντας «βροχή» τις… καρδούλες των ακολούθων της. Η Σοφία διαθέτει ίσως ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ, το σώμα που λατρεύουν όλοι οι άνδρες και θα ήθελαν να έχουν όλες οι γυναίκες. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Σοφία ανεβάζει ξέγνοιαστες στιγμές της σε παραλίες από διάφορα μέρη του πλανήτη. Κάθε φορά που το κάνει γνωρίζει πως θα δημιουργήσει πανικό στους θαυμαστές της.

Όπως θα δείτε και από τις παρακάτω φωτογραφίες, ένα από τα δυνατά της σημεία – το οποίο και η ίδια έχει παινέψει – είναι τα οπίσθιά της. Το νεαρό μοντέλο για καλή τύχη όλων μας τα παρουσιάζει συχνά στα προσωπικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και πολύ καλά κάνει!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments