Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [04/06/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [04/06/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [04/06/20].

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [04/06/20]. Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας διαμένει στον Αιγόκερω, μαζί με τον Πλούτωνα. Από εκεί βοηθά στην ανανέωση και τάξη που χρειάζεται η ζωή σας. Ο Δίας θα συγκατοικεί με τον Πλούτωνα μέχρι τα μέσα του Νοεμβρίου. Η Σελήνη είναι στον Σκορπιό, δίνοντας στη μέρα ορμή και ένταση. Θα βρεθεί σε αίσια όψη με τους Πλούτωνα και Δία, ενώ από νωρίς θα μπει σε κενό πορείας. Η ενέργεια στην ατμόσφαιρα διατηρείται.

Η Σελήνη θα βγει από το κενό, όταν περάσει αργότερα στον Τοξότη… Εκεί θα σχηματιστεί αύριο η Πανσέληνος και η Έκλειψη Σελήνης. Οι δονήσεις αλλάζουν, γίνονται πιο επεκτατικές και δραστήριες. Θέλετε να προχωρήσετε και το προσπαθείτε. Ωστόσο, ο Δίας – που κυβερνά τον Τοξότη – είναι «καθηλωμένος» στον Αιγόκερω. Ο Άρης βρίσκεται στους Ιχθύες, με τη συντροφιά του Ποσειδώνα. Δεν μπορείτε να κάνετε γρήγορα βήματα αλλά ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων. Η Αφροδίτη που κινείται ανάδρομη στους Διδύμους, βοηθά να αξιοποιείτε τον χρόνο και να κοιτάτε βαθύτερα.

Δεν θα είναι όλοι έτοιμοι να ανταποκριθούν στη δυναμική της σημερινής μέρας, που απαιτεί γρήγορη δράση, συγκεκριμένες αποφάσεις και σχέδια. Μην τεμπελιάζετε. Μπορεί να προκύψουν απροσδόκητες δυσάρεστες καταστάσεις και θα πρέπει να κινηθείτε με ταχύτητα για να βρείτε λύσεις. Οι σχέσεις σας με άτομα στα ζώδια των Ιχθύων, του Καρκίνου και του Σκορπιού θα είναι περίπλοκες.

Μια υπόσχεση που λάβατε από έναν άνδρα πριν λίγο καιρό, μάλλον θα εκπληρωθεί σήμερα. Να περιμένετε ενδιαφέροντα νέα από ή για άτομα στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για ανάρρωση μετά από θεραπεία, για μια θεραπευτική αγωγή ή μια επίσκεψη σε σπα. Όσο πιο ενεργή κοινωνική ζωή έχετε, τόσο πιο ενδιαφέρουσες εμπειρίες σας περιμένουν.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα να αναμένετε ενδιαφέροντα γεγονότα ή συζητήσεις με γείτονες ή φίλους. Η ερωτική σας ζωή θα είναι πολύ συναισθηματική, ειδικά αν διατηρείτε μια σχέση από απόσταση. Αποφύγετε τα αόριστα σχόλια, προτάσεις ή εξηγήσεις. Δεν χρειάζεστε περισσότερο άγχος στην καθημερινότητά σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα με ένα άτομο από τον κύκλο των φίλων ή των συναδέλφων σας. Τυχόν εκπλήξεις θα σχετίζονται με το σπίτι σας ή τους συγγενείς σας. Θα σας δοθεί κάποια αφορμή για να χαρείτε. Σε γενικές γραμμές, όμως, θα έχετε την τάση να είστε νευρικοί, ευερέθιστοι και ανυπόμονοι.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα είστε ανυποχώρητοι όταν υπερασπίζεστε μια ιδέα ή κάποιο σχέδιό σας. Θα πρέπει να σκεφτείτε τους μηχανισμούς που διέπουν τη ζωή. Μην υποτιμάτε τη σημασία των λέξεων, των αποφάσεων και των γεγονότων που θα βιώσετε. Να είστε ανοιχτοί σε νέες επαφές και πιο επικοινωνιακοί με τους ανθρώπους γύρω σας.

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Πέμπτη θα βιώσετε ξεχωριστά γεγονότα ή επιτυχίες. Η ερωτική σας ζωή θα περάσει μια σύντομη περίοδο αναταραχών. Οι ερωτικές σχέσεις που θα προκύψουν σήμερα, θα είναι κυρίως με ένα άτομο από άλλη πόλη ή χώρα. Ίσως πληροφορηθείτε για κάτι δυσάρεστο, που συμβαίνει στη ζωή ενός ατόμου από τον κύκλο των φίλων ή των γνωστών σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments