Διεθνή

Εξαφάνιση Μαντλίν: Βρέθηκε ο άνδρας που μίλησε με τον Γερμανό παιδόφιλο λίγο πριν την απαγωγή της τρίχρονη

Εξαφάνιση Μαντλίν: Βρέθηκε ο άνδρας που μίλησε με τον Γερμανό παιδόφιλο λίγο πριν την απαγωγή της τρίχρονη
Εξαφάνιση Μαντλίν: Πορτογαλική εφημερίδα ισχυρίζεται πως οι Αρχές εντόπισαν τον άνθρωπο, με τον οποίο μίλησε ο 43χρονος παιδόφιλος 30 λεπτά πριν την απαγωγή της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν.

Τον άνθρωπο με τον οποίο μίλησε ο Γερμανός παιδόφιλος, Κριστιάν Μπρούκνερ, 30 λεπτά πριν την απαγωγή της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου περνούσε τις διακοπές με τους γονείς και τα αδέλφια της το 2007, κατονόμασε η πορτογαλική εφημερίδα “Jornal de Noticias”. Σύμφωνα, με δημοσίευμα της ο άνθρωπος αυτός ονομάζεται Ντιόγκο Σίλβα. Οι αστυνομικές Αρχές της χώρας δέχθηκαν πάνω από 200 τηλεφωνήματα και email από πολίτες μετά την έκκληση για το αν αναγνωρίζει κανείς τον Κριστιάν Μπρούκνερ.

Έτσι, τώρα η Σκότλαντ Γιάρντ είναι σε συνεννόηση με την πορτογαλική αστυνομία προκειμένου να εντοπίσουν και να εξετάσουν τον Σίλβα. Τα στοιχεία που θα δώσει θα αποδειχθούν κρίσιμα για την πορεία των ερευνών σχετικά με τις κινήσεις του 43χρονου. Σημειώνεται ότι στο ντοκιμαντέρ του Netflix για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, υπάρχει μαρτυρία για δυο ξανθούς άντρες που κινούνταν γύρω από το ξενοδοχείο που έμενε η μικρή Μαντλίν με την οικογένειά της.

Βιασμοί, ναρκωτικά και διαρρήξεις στο μητρώο του Κριστιάν Μπρούκνερ:

Όπως αποκάλυψαν χθες, Πέμπτη 4 Ιουνίου, οι Γερμανοί εισαγγελείς, η μικρή Μαντλίν, που εξαφανίστηκε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου περνούσε τις διακοπές με τους γονείς και τα αδέλφια της το 2007, είναι νεκρή. Απαγωγέας της φέρεται να είναι ο 43χρονος Γερμανός, Κρίστιαν Μπρούκνερ, γνωστός στις Αρχές του Βερολίνου, ο οποίος έχει καταδικαστεί για παιδεραστία και σήμερα εκτίει ποινή φυλάκισης για τον βιασμό 72χρονης Αμερικανίδας. Ο Μπρούκνερ φέρεται να ομολόγησε σε φίλο του, κατά τη διάρκεια κοινής τους εξόδου σε μπαρ, ότι «γνώριζε τα πάντα» για το τι είχε συμβεί στη Μαντλίν.

Πλέον, η πορτογαλική αστυνομία βρίσκεται αντιμέτωπη με σειρά σοβαρών ερωτημάτων, καθώς οι Γερμανοί και οι Βρετανοί ομόλογοί τους διαπίστωσαν ότι ο 43χρονος Μπρούκνερ, δεν είχε καταχωριστεί σε 600 υπόπτους παρά το «πλούσιο» ποινικό του ιστορικό, τις κακοποιήσεις παιδιών και την απόφασή του να φύγει από την Πράια ντα Λουζ, λίγο μετά την εξαφάνιση της τρίχρονης, στις 3 Μαΐου 2007. Ο αμφιλεγόμενος Πορτογάλος ντετέκτιβ που αρχικά ανέλαβε επικεφαλής της έρευνας για την απαγωγή της Μαντλίν, Γκονζάλο Αμαράλ, είπε ότι τον απέκλεισε από την έρευνα το 2008. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι ο Μπρούκνερ αποτελεί τον «αποδιοπομπαίο τράγο» στην ιστορία.

Ο Γερμανός εισαγγελέας, Χανς Κρίστιαν Γούλτερς, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη: «Η Μαντλίν ΜακΚαν είναι νεκρή». Παράλληλα, έκανε έκκληση για εμφάνιση μαρτύρων. Από την πλευρά τους, οι γονείς του κοριτσιού ανέφεραν πως εξακολουθούν να ελπίζουν πως μπορεί ακόμα να είναι ζωντανή, ωστόσο είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα. Ο Μπρούκνερ φέρεται πως μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με την απαγωγή της Μαντλίν με έναν φίλο του σε μια παμπ, στη 10η «επέτειο» της εξαφάνισής της, όταν το πρόσωπό της εμφανίστηκε στην τηλεόραση του καταστήματος, το 2017. Μάλιστα, φέρεται να του έδειξε και βίντεο, στο οποίο βίαζε μια γυναίκα. Ο φίλος του Μπρούκνερ πήγε και ομολόγησε όσα έμαθε στην αστυνομία, ωστόσο, ύστερα από τρία χρόνια ερευνών οι Αρχές δημοσιοποίησαν λεπτομέρειες σχετικά με το παρελθόν του παιδεραστή ενώ συγχρόνως προσέφεραν αμοιβή 10.000 ευρώ σε όποιον μπορούσε να τους βοηθήσει με την υπόθεση τονίζοντας πως δεν συγκέντρωναν αρκετά στοιχεία για να κατηγορήσουν τον Μπρούκνερ για τη δολοφονία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments