Lifestyle

Έλενα Κώνστα: Ελεύθερη και ωραία η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ

Έλενα Κώνστα: Ελεύθερη και ωραία η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ
Έλενα Κώνστα: Έπειτα από 3,5 χρόνια σχέσης η 22χρονη δηλώνει πλέον μόνη ανοίγοντας πανιά για νέες περιπέτειες.

Μπήκε πρόσφατα στη ζωή μας όμως άπαξ και έγινε αυτό ήρθε για να μείνει σε αυτήν. Ο λόγος για την πανέμορφη ξανθιά παρουσιάστρια, Έλενα Κώνστα την οποία απολαμβάνουμε από τον αέρα του ΣΚΑΙ, με την ίδια να βρίσκεται στο δυναμικό της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα. Η νεαρή παρουσιάστρια τα τελευταία 3,5 χρόνια διατηρούσε δεσμό με τον εξίσου δημοσιογράφο και γιο του αείμνηστου Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Όπως παραδέχθηκε σήμερα από τον αέρα της εκπομπής η σχέση της με τον γνωστό παρουσιαστή έλαβε τέλος έπειτα από 3,5 χρόνια. Ενώ λοιπόν η ίδια ετοιμαζόταν να προμοτάρει τον διαγωνισμό της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας της είπε: «Μου έχεις ανάψει φωτιές από το πρωί να ξέρεις. Γιατί ο Γεωργιάδης έχει σκυλιάσει να μου λέει “ρώτα την αν ισχύουν οι φήμες, θέλω να της κάνω συνέντευξη”».

Τότε ο Νίκος Γεωργιάδης μπήκε στο πλάνο και είπε στην Έλενα Κώνστα ότι αισθάνεται τύψεις, γιατί πριν από λίγο καιρό την είχε ερωτευμένη και αγαπημένη στο εξώφυλλο του περιοδικού ΟΚ! με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. «Είναι περίεργη η κατάσταση, σίγουρα δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Όλοι μας στεναχωριόμαστε. Εκεί στο ΟΚ! με τις ερωτήσεις αν θα παντρευτείτε και θα κάνετε παιδιά που μας κάνατε… Φυσικά εσείς φταίτε» είπε η Έλενα Κώνστα, ενώ στη συνέχεια ο Νίκος Γεωργιάδης τη ρώτησε: «Ήσασταν τόσα χρόνια μαζί και δεν το είχατε συζητήσει ποτέ αυτό το πράγμα;».

«Ήμασταν 3,5 χρόνια. Όχι, ο Λάμπρος δεν με φέρνει ποτέ σε δύσκολη θέση. Ήμουν 19 όταν τον γνώρισα. Ήταν 37. Λες σε ένα 19χρονο θέλω να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδιά;. Φυσικά μιλάμε, κάνουμε εκπομπή μαζί στο ραδιόφωνο κάθε μέρα» απάντησε η Έλενα Κώνστα, η οποία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Πλέον η πανέμορφη ξανθιά είναι μόνη, χαροποιώντας τους χιλιάδες ακολούθους της στο Instagram. Εκεί η Έλενα φροντίζει να ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της ξεδιπλώνοντας την ομορφιά της. Πλέον είναι δεδομένο πως όντας μόνη οι προτάσεις από επίδοξους μνηστήρες θα πέσουν… βροχή. Η παρουσιάστρια διαθέτει κορμί που θα ζήλευαν όλες οι συνάδελφοι της. Βλέπετε μετά τη δουλειά δεν γυρίζει σπίτι, αλλά λιώνει στο γυμναστήριο!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments