Οικονομία

Douleutaras.gr: Οι μάστορες του σπιτιού σου

Douleutaras.gr: Οι μάστορες του σπιτιού σου
O Douleutaras.gr είναι η κορυφαία πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών για το σπίτι, με αποστολή να αλλάξει τον τρόπο που βρίσκουμε αξιόπιστο τεχνίτη για όλες τις εργασίες που αφορούν στο σπίτι μας.

Η σωστή λειτουργηκότητα ενός σπιτιού εξαρτάται και από τις υποδομές του. Όταν δημιουργείται ένα υδραυλικό ή ηλεκτρικό πρόβλημα το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι “και τώρα ποιον να καλέσω”. Γιατί είναι αλήθεια πως ένας υδραυλικός ή ένας ηλεκτρολόγος θα αργήσει αρκετά για να έρθει και να φτιάξει μια βρύση που τρέχει ή να αλλάξει ένα ρελέ που πέφτει αν δεν πρόκειται για πιο μεγαλύτερη ζημιά. Στο μεγάλο αυτό πρόβλημα βρέθηκε λύση πριν από πέντε χρόνια με το douleutaras.gr.

Η ιστορία ξεκινά το 2015, όταν τρεις φίλοι, ο Ανδρέας Γραμμάτης, ο Ιωάννης Πουλουπάτης και ο Cezary Szandecki συνειδητοποίησαν ένα πρόβλημα με το οποίο όλοι έχουμε έρθει αντιμέτωποι: τη δυσκολία εύρεσης αξιόπιστου επαγγελματία για το σπίτι μας. Έτσι, αποφάσισαν να αλλάξουν μια για πάντα τη διαδικασία εύρεσης επαγγελματία, δημιουργώντας μία πλατφόρμα μέσω της οποίας οι χρήστες θα μπορούν μέσα σε δευτερόλεπτα να βρουν αξιολογημένους επαγγελματίες στην περιοχή τους και να ολοκληρώσουν με υψηλότερη αξιοπιστία κάθε εργασία τους.

Στα πέντε χρόνια λειτουργίας του, το Douleutaras.gr έχει εδραιωθεί στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού ως η Νο1 πλατφόρμα εύρεσης αξιόπιστων επαγγελματιών, έχοντας επεξεργαστεί πάνω από 600.000 αιτήματα εργασιών, ενώ συνεργάζεται με περισσότερους από 3.500 επαγγελματίες σε Αττική και Θεσσαλονίκη που καλύπτουν 90 διαφορετικές ειδικότητες για το σπίτι (από επισκευές ηλεκτρολογικές/υδραυλικές, διάφορες βελτιωτικές εργασίες για το σπίτι, ανακαινίσεις, μετακομίσεις, καθαρισμούς κ.α.).

Για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον τελικό χρήστη, το Douleutaras.gr εφαρμόζει ένα δίκαιο μοντέλο συνεργασίας με τους επαγγελματίες, έτσι ώστε τα κόστη τους να είναι ανάλογα των εσόδων που απολαμβάνουν από εργασίες της πλατφόρμας. Ακόμη, βάζει σε προτεραιότητα και προτείνει τους καλύτερους επαγγελματίες δίνοντάς τους τη δυνατότητα να λαμβάνουν ένα σημαντικό όγκο εργασιών με σταθερή ροή.

Τέλος, έχει αναπτύξει δωρεάν πρωτοποριακά εργαλεία που επιτρέπουν στους επαγγελματίες να παρακολουθούν την απόδοση και τον τζίρο τους συγκριτικά με άλλους επαγγελματίες και να λαμβάνουν συμβουλές ως προς την εξέλιξη και την καθημερινή οργάνωσή τους. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, έχει αναπτυχθεί ένα ισχυρό οικοσύστημα επαγγελματιών-επιχειρηματιών οι οποίοι αναπτύσσουν καθημερινά τις επιχειρήσεις τους ποιοτικά και ποσοτικά, αυξάνοντας το ανθρώπινο δυναμικό τους, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και τη συνεχή υποστήριξη που τους παρέχει το Douleutaras.gr.

Στην πλευρά του τελικού καταναλωτή, το Douleutaras.gr εξελίσσει συνεχώς τα εργαλεία και τις δυνατότητες της πλατφόρμας. Ο χρήστης που επιθυμεί να πραγματοποιήσει μία εργασία για το Σπίτι, συμπληρώνει δωρεάν μία σύντομη φόρμα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία που χρησιμοποιείται, βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή βάσει ποιότητας, καταλληλότητας, διαθεσιμότητας, απόστασης και αξιολογήσεων. Ο χρήστης μπορεί να συγκρίνει μεταξύ διαφορετικών επαγγελματιών, να λάβει προσφορές και να επιλέξει τον καταλληλότερο.

Για τη διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών, η πορεία κάθε εργασίας παρακολουθείται από την αρχή μέχρι το τέλος, ενώ πρόσφατα βγήκε “στον αέρα” και η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία “Εγγύηση Εργασίας Douleutaras”. Με την Εγγύηση Εργασίας, οι χρήστες επιλέγουν τον επαγγελματία που τους ταιριάζει με απόλυτη ασφάλεια, αφού πλέον η πλατφόρμα εγγυάται με επιστροφή χρημάτων για το αποτέλεσμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments