Video

Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος επεισόδιο 36: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 5/6

Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος επεισόδιο 36: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 5/6
Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος επεισόδιο 36: Όλα όσα θα δούμε σήμερα (05/06/2020) στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ.

Η Κιβιλτσίμ αφήνει την οργή της να βγει εκτός ορίων, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτό θα της κοστίσει τη δική της θέση στο νοσοκομείο. Ο Αλί δίνει τη λύση σε μια πολύ δύσκολη επέμβαση και εντυπωσιάζει την Ντάμλα με την ευφυΐα του. Δεν ξέρει όμως ότι στο παρασκήνιο εκείνη έχει ήδη κινηθεί εναντίον του: ο Τάνζου τώρα γνωρίζει για τη σχέση του Αλί με τη Νάζλι. Στο νοσοκομείο φτάνει μία ακόμα καταγγελία εναντίον του Αλί και ο Τάνζου θεωρεί πως οι αλλαγές στην προσωπική του ζωή έχουν επηρεάσει αρνητικά τον επαγγελματισμό του.

Έτσι, του θέτει ένα άδικο και επώδυνο δίλημμα και τον βάζει κάτω από στενή επιτήρηση υπό την απειλή της απόλυσης. Το επόμενο περιστατικό που θα αναλάβει ο Αλί αφορά το αγαπημένο του είδος ασθενή, ένα παιδί που του θυμίζει τον εαυτό του. Θα καταφέρει να αποδείξει και πάλι την αξία του;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΙ είδαμε πως: Στο σημερινό επεισόδιο μια νέα άφιξη στο νοσοκομείο αλλάζει και πάλι τις ισορροπίες. Πρόκειται για την Ντάμλα, μια νέα ειδικευόμενη γιατρό που έχει έρθει γεμάτη όρεξη για δουλειά. Ο υπερβολικός ζήλος της να εντυπωσιάσει τους νέους της προϊσταμένους αρχίζει αμέσως να δημιουργεί προβλήματα, καθώς πιστεύει περισσότερο στον ανταγωνισμό παρά στη συνεργασία και την αλληλεγγύη.

Το πρώτο θύμα της φιλοδοξίας της θα είναι ο Αλί. Η Νάζλι, που πάντα επιμένει να ψάχνει το καλό στους ανθρώπους, θα προσπαθήσει να της δώσει μια ευκαιρία να γίνουν φίλες. Όμως σύντομα θα το μετανιώσει, γιατί η Ντάμλα όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται για φιλίες, αλλά φαίνεται αποφασισμένη να χρησιμοποιήσει τη σχέση του Αλί και της Νάζλι για να βλάψει και τους δυο τους.

Η σειρά του ΣΚΑΙ

Ο Αλί Βεφά είναι ένας ασυνήθιστος νεαρός που πάσχει από το «σύνδρομο του σοφού», μια σπάνια μορφή αυτισμού όπου ο πάσχων μπορεί να έχει προβλήματα σε ορισμένες διανοητικές ικανότητες και ταυτόχρονα να είναι ιδιοφυία σε έναν πολύ συγκεκριμένο τομέα. Εξαιτίας αυτής της ιδιαιτερότητάς του, τα πρώτα χρόνια του Αλί ήταν γεμάτα θλίψη και μοναξιά. Όταν ήταν ακόμη παιδί, έχασε τον πολυαγαπημένο του αδελφό από ατύχημα και ο πατέρας του τον απαρνήθηκε, με αποτέλεσμα να μεγαλώσει σε ορφανοτροφεία. Από μικρός δυσκολευόταν να επικοινωνήσει με τους άλλους και να εκφράσει τα συναισθήματά του. Είχε όμως φωτογραφική μνήμη και απίστευτη συγκέντρωση: ήδη από τα επτά του μπορούσε να απομνημονεύσει ιατρικά βιβλία με μία μόνο ανάγνωση.

Έτσι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από τόσο νωρίς, ο Αλί κατάφερε να αποφοιτήσει με άριστα από την ιατρική σχολή, ολοκλήρωσε την πρακτική του και ετοιμάζεται να ξεκινήσει ειδικότητα στον τομέα της χειρουργικής. Εγκαταλείπει λοιπόν την επαρχιακή πόλη όπου ζει, προκειμένου να εργαστεί ως βοηθός χειρουργού στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ της Κωνσταντινούπολης. Εκτός από τον μέντορά του, τον αρχίατρο Αντίλ Ερίντς που τον προσέχει σαν πατέρας του, οι υπόλοιποι συνάδελφοί του τον αντιμετωπίζουν με καχυποψία και αμφιβάλλουν για την ικανότητα ενός αυτιστικού να γίνει καλός γιατρός. Όμως σύντομα ο Αλί θα εξελιχθεί σε έναν γιατρό-θαύμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments