Video

Στάνκογλου “The 2Night Show”: Έχω περάσει ασθένεια στη Γουατεμάλα, ζούσα 7 μέρες σε ένα χωριό στον Ειρηνικό

Στάνκογλου “The 2Night Show”: Έχω περάσει ασθένεια στη Γουατεμάλα, ζούσα 7 μέρες σε ένα χωριό στον Ειρηνικό
Στάνκογλου στο "The 2Night Show": Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλα μεταξύ άλλων για τα εφηβικά του χρόνια, μέχρι και το σήμερα που είναι ηθοποιός και πατέρας δύο παιδιών, αλλά και τη συμμετοχή στις "Άγριες Μέλισσες", ενώ μοιράστηκε και μια ιστορία από ταξίδια του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “The 2Night Show”  καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου , ο οποίος,  μίλησε για όλα, μεταξύ άλλων για τα εφηβικά του χρόνια, αλλά μέχρι και  το σήμερα που είναι ηθοποιός και πατέρας δύο παιδιών. Αξίζει να υπενθυμιστεί ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της πολύ επιτυχημένης σειράς “Άγριες Μέλισσες“. 

Τι είπε ο ηθοποιός για τα εφηβικά του χρόνια

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν μεγάλος θαυμαστής του David Bowie και πως είχε ιδιαίτερο στυλ: “Ήμουν του grudge, του punk και οδηγούσα τον εαυτό μου στη βρωμιά στο πιο αλήτικο”, είπε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος στο πετυχημένο τηλεοπτικό σίριαλ “Άγριες Μέλισσες“, όπου συμμετέχει, ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε πως “Δεν ξέραμε ότι θα πάει δεύτερη χρονιά. Από πέρυσι το καλοκαίρι είχα συμφωνήσει να κάνω 140 επεισόδια κι εγώ είχα ήδη κανονίσει να κάνω παράσταση στην Επίδαυρο και περιοδεία”, είπε χαρακτηριστικά. Όσο για τη συνέχεια, δήλωσε: «Δεν θα είχα κάποιο πρόβλημα να συνεχίσω αυτή τη στιγμή. Ούτως ή άλλως έτσι όπως είναι και το θέατρο δεν βλέπω να γίνονται πολλά πράγματα ,αλλά έχει να κάνει και πώς η σεναριογράφος θα το οδηγήσει»

Έπειτα έκανε λόγο για τα πρόσφατα σχόλια που έκανε για τις αστυνομικές τακτικές κατά τη διάρκεια της καραντίνας τονίζοντας τα εξής: “Δεν θεωρώ ότι η δουλειά της αστυνομίας είναι να κάνει μια εξακρίβωση και να βγάζει πιστόλια. Πρέπει να τη σεβόμαστε με κάποιο τρόπο την αστυνομία και για να τη σεβαστείς πρέπει να κάνει σωστά τη δουλειά της”.”Ήθελα να το δηλώσω, γιατί δεν μιλάμε πια. Σαν λαός φτιάξαμε μια νοοτροπία που ο φόβος φοβάται, Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για εμένα από το να φοβάσαι να εκφραστείς”, συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός μίλησε για μια ασθένεια που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στη Γουατεμάλα

«Υπάρχουν μερικές παράξενες ιστορίες στα ταξίδια που έχω κάνει που δε λέγονται. Έχω περάσει μια ασθένεια στη Γουατεμάλα. Ζουσα επτά μέρες σε ένα χωριό στον Ειρηνικό Ωκεανό. Εμένα με μια γιαγιά που είχε τα επτά εγγόνια της σε μια παράγκα. Δεν ήταν σπίτι. Όλη τη μέρα παίζαμε με τα παιδιά και βγάζαμε κοχύλια στην παραλία. Αρρώστησα, έπαθα μια ασθένεια. Κιτρίνισα και ήμουν Άγγλος ασθενής για τρεις μέρες. Είχα πάει με παρέα. Δεν είχα κάνει εμβόλιο. Μια φορά έχω κάνει εμβόλιο πριν πάω με την κόρη μου στην Κένυα, πριν από οκτώ χρόνια. Η κόρη μου ήταν δύο χρονών τότε» είπε  με ειλικρινεία ο Γιάννης Στάνκογλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments