Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [05/06/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [05/06/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [05/06/20].

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [05/06/20]. Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας κινείται ανάδρομη στους Διδύμους, για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι χρειάζεστε. Είναι σημαντικό να κάνετε θετικές, καλές σκέψεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, σε όψη αντίθεσης με την ανάδρομη Αφροδίτη. Η δυναμική της αφορά την υπόδειξη του δικού σας ρόλου σε ό,τι θέλετε να έλξετε.

Η αιχμή της ημέρας έρχεται με την ανάδυση της Πανσελήνου στον Τοξότη, που αποτελεί ταυτόχρονα και Έκλειψη Σελήνης. Η ενέργεια αυτής της συγκυρίας θα παραμείνει ανοικτή για τους επόμενους έξι μήνες. Μάθετε περισσότερα, ανοιχτείτε σε νέες εμπειρίες και στη φιλοσοφική πλευρά της ζωής. Ίσως λάβετε μια ευκαιρία επιμόρφωσης και καλύτερης κατανόησης του κόσμου γύρω σας.

Την Παρασκευή εστιάστε την προσοχή σας σε ευθύνες και καθήκοντα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε σε αρμονία τις σχέσεις με τους συγγενείς σας. Μην είστε ξεροκέφαλοι και να είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε όταν είναι απαραίτητο. Είναι σημαντικό να βοηθήσετε τους άλλους – και όχι το αντίστροφο. Σήμερα θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε σχέδια ή εργασίες που αφορούν έγγραφα ή χρήματα.

prodosiaΟι συμφωνίες σας με άτομα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων θα έχουν καλή εξέλιξη. Πολλοί μπορεί να ταξιδέψουν, για τουρισμό ή για να επισκεφθούν συγγενείς σε άλλη πόλη. Η επικοινωνίες με άτομα στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων θα είναι ευνοϊκές. Οι άνδρες νεαρής ηλικίας θα δοκιμάσουν την υπομονή τους, σε μια πιθανή σύγκρουση στη διάρκεια μιας προσωπικής ή επαγγελματικής συνάντησης. Προσπαθήστε να μην υποκύψετε σε τέτοιες σκόπιμες ενέργειες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα έχετε κάποιες δεσμεύσεις που θα προκύψουν αναπάντεχα. Να περιμένετε νέα για γεγονότα που σχετίζονται με άτομα από κοντά και μακριά. Η μέρα προμηνύει ένα γεγονός ή νέα που σχετίζονται με κάποιο συγγενή. Ευνοούνται οι ερωτικές εμπειρίες και τα ραντεβού.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Την Παρασκευή έχετε σχέδια που αφορούν ένα άτομο από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας. Θα έχετε την ευκαιρία να διεκπεραιώσετε τα προγραμματισμένα καθήκοντά σας. Κάποια νέα που για την ανάπτυξη μελλοντικών σας σχεδίων, μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση ή να σας αναστατώσουν. Αποφύγετε τα ψέματα, καθώς σήμερα θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα έρθετε σε επαφή με ένα άτομο που ζει σε άλλη πόλη. Ίσως παρακολουθήσετε την εξέλιξη ενός σημαντικού γεγονότος. Τα όνειρα που θα δείτε, κρύβουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Θα θυμάστε τη σημερινή μέρα λόγω κάποιων εκπλήξεων που θα βιώσετε.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Παρασκευή ίσως προκύψει μια προσωρινή ένταση στις οικογενειακές σας σχέσεις, μια σύγκρουση που πρέπει να επιλυθεί εγκαίρως. Θα σας παρουσιαστεί μια ανέλπιστη ευκαιρία να κάνετε μια σημαντική ή κερδοφόρα αγορά, να βρείτε ευνοϊκή λύση σε ένα πρόβλημα ιδιοκτησίας και τα λοιπά. Η σημερινή είναι καλή μέρα για να ταξιδέψετε με την οικογένεια ή για οικογενειακούς λόγους.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments