Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Φεύγει για Βαρκελώνη ο Καλάθης

Παναθηναϊκός: Φεύγει για Βαρκελώνη ο Καλάθης
Παναθηναϊκός: Όπως όλα δείχνουν,όμως, το διαζύγιο είναι προ των πυλών.

Παναθηναϊκός: Ο Ελληνας γκαρντ δείχνει να ετοιμάζει βαλίτσες, να αποχαιρετάει τους «πράσινους» και να ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Ισπανία ώστε να φορέσει την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί φαίνεται να έχουν καλύψει τις απαιτήσεις τουγια 3ετές συμβόλαιο κάτω πάντως, από τα 6 εκατ. και έτσι φαίνεται να είναι έτοιμος να πει το «ναι».

Επίσης βέβαια δεν μπορεί να το πει ακόμα.Ο Καλάθης ανήκει στον Παναθηναϊκό. Έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα με τους «πράσινους», το οποίο φτάνει τα 2,1 εκατ. Όπως όλα δείχνουν,όμως, το διαζύγιο είναι προ των πυλών.Από την μια στον Παναθηναϊκό κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την επόμενη μέρα στην ομάδα.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν την προσεχή Τρίτη (9/6, 13:30) οπότε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα δώσει την… περίφημη συνέντευξη Τύπου (ήταν να διεξαχθεί την Τετάρτη 3/6, αλλά αναβλήθηκε για τις 9/6) και θα ανοίξει τα χαρτιά του για το «αύριο» του «τριφυλλιού». Κανείς δεν μπορεί με σιγουριά να πει αν ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας θα μείνει ή θα φύγει. Ας πάρουμε όμως, το «καλό σενάριο» του να μείνει.

O Καλάθης δε δέχεται την μείωση. Το οικονομικό τσουνάμι που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός έχει σαρώσει τα ταμεία των ομάδων. Έτσι οι δραστικές μειώσεις στα μπάτζετ είναι αναπόφευκτες. Οι «πράσινοι» θα πάνε σε μεγάλες περικοπές (το ταβάνι στο μπάτζετ δείχνει να είναι στα 7,5 με 8 εκ.). Τι σημαίνει αυτό; Ότι το συμβόλαιο του Καλάθη θα… ψαλιδιστεί.

Σενάρια ανέφεραν ότι υπήρχε μια σκέψη για μείωση σχεδόν 40% στα λεφτά του Ελληνα γκαρντ, κάτι που ο Καλάθης δεν θέλει με τίποτα.Η ομάδα όμως, δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς. Θα πρέπει να κόψει κατά πολύ τα λεφτά του αρχηγού. Ο παίκτης, όμως, δεν το θέλει αυτό και έτσι μοιραία θα πάνε σε διαζύγιο. Η Μπαρτσελόνα έχει κάνει ήδη δουλειά στο θέμα Καλάθη και έχει διαμηνύσει στον παίκτη τις προθέσεις της. Οι Καταλανοί δείχνουν να καλύπτουν τις επιθυμίες του και έτσι αν δεν αλλάξει κάτι όλα δείχνουν ότι ο Ελληνας γκαρντ θα πει «αντίο» στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και θα δηλώνει πλέον για την επόμενη 3ετία «Καταλανός».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments