Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Volley League: Ραγδαίες εξελίξεις – Ο «Δικέφαλος» θα κατέβει χωρίς τους 4 ξένους

ΠΑΟΚ Volley League: Ραγδαίες εξελίξεις – Ο «Δικέφαλος» θα κατέβει χωρίς τους 4 ξένους
ΠΑΟΚ Volley League: Εξελίξεις «μεγατόνων» για το ελληνικό πρωτάθλημα βόλεϊ. Ο ΠΑΟΚ δεν θα κατεβάσει τους 4 ξένους στο Final-4.

Ο ΠΑΟΚ πρόκειται να κατέβει χωρίς τους 4 ξένους στο Final-4 της Volley League. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του sdna,ο «Δικέφαλος» δεν προτίθεται να συμμετέχει ενεργά σε τελικούς – φαρσοκωμωδία μέσα στον Ιούλιο, όπως τους χαρακτηρίζουν άνθρωποι της ομάδας. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ αυτή την ώρα στο ρόστερ έχει 4 ξένους αθλητές. Ο λόγος για τους Μάρσαλ, Ντε Ντρις, Μπιέλιτσα και Αμπράο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ από την αρχή της πανδημίας έως τώρα, έμεινε σταθερός στο να προστατευτεί η υγεία των αθλητών και να διακοπούν τα πρωταθλήματα, θεωρούμενα αυτά ως μη γενόμενα.

Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, από τις 10 Απριλίου, είχε στείλει επιστολή τόσο στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, όπου ζητούσε να μην συνεχιστούν τα πρωταθλήματα καθώς ήθελε να προστατευτεί η υγεία τόσο των παικτών, όσο και των οικογενειών τους.

Το παραπάνω γεγονός – πέρα από τα άλλα αθλήματα – αποδείχθηκε και στα όσα έγιναν στο ΔΣ της ΕΣΑΠ αναφορικά με το μέλλον της Volley League. Ο ΠΑΟΚ διατήρησε από την αρχή μέχρι το τέλος, και στις δυο συνεδριάσεις, την πάγια θέση του περί διακοπής των πρωταθλημάτων για την υγεία των αθλητών αλλά και σκεπτόμενος τη νέα χρονιά. Για τον λόγο αυτό, στο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ βρίσκονται ήδη σε προχωρημένες επαφές με αρκετούς μεταγραφικούς στόχους, προκειμένου να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα τη νέα σεζόν που θα διεκδικήσει το νταμπλ στην Ελλάδα.

Το συζήτησαν

Στον Δικέφαλο υπήρξαν συζητήσεις αναφορικά με το τι θα γίνει, όπου όλα δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί χωρίς τους ξένους αθλητές, καθώς υπάρχουν τόσο τα θέματα της υγείας αλλά και κάποια γραφειοκρατικά θέματα. Και αυτό διότι, για παράδειγμα ο κεντρικός Μπιέλιτσα που είναι στην ηλικία των 37 ετών, θα χρειαζόταν αρκετό χρόνο, αρκετό παραπάνω από όσο έχουν οι ομάδες στην ευχέρεια τους, ώστε να μπορέσει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Την ίδια ώρα, ο ακραίος Αμπράο, βρίσκεται στην Βραζιλία, που είναι μια χώρα που πλήττεται σε μεγάλο βαθμό τώρα από τον κορωνοϊό και φαντάζει αδύνατον το να καταφέρει να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Επίσης, ο Μάρσαλ που είναι αυτή την ώρα στον Καναδά, δεν μπορεί να έρθει στη Θεσσαλονίκη, καθώς η Ελλάδα δεν έχει μέχρι και σήμερα συμφωνία με την χώρα του, επομένως και να βρισκόταν τρόπος να έρθει, θα έπρεπε να μπει σε καραντίνα 14 ημερών.

Συνέπεια όλων των παραπάνω, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ίδιου σάιτ, ο μόνος παίκτης που μπορεί να έρθει ώστε να αγωνιστεί να είναι ο Βαν Ντε Ντρις. Για την ώρα, υπάρχουν κάποιες πιθανότητες ώστε να γίνει αυτό, ωστόσο το θέμα του θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα, καθώς και ο ίδιος σκέφτεται το μέλλον στην καριέρα του και το πιθανό ρίσκο τραυματισμού που υπάρχει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments