Ελλάδα

Επίθεση βιτριόλι: Οι μελετημένες κινήσεις της δράστιδος και ο πρώην σύντροφος της 34χρονης

Επίθεση βιτριόλι: Οι μελετημένες κινήσεις της δράστιδος και ο πρώην σύντροφος της 34χρονης
Επίθεση βιτριόλι: Μελετημένες ήταν όλες οι κινήσεις της δράστιδος πριν βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της ενώ οι νέες αποκαλύψεις που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας αφορούν στον πρώην της 34χρονης.

Η υπόθεση με την 34χρονη Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα από μια μαυροντυμένη γυναίκα δεν έχει κλείσει ακόμα, με τις εξελίξεις να συνεχίζονται.

Η κάμερα υψηλής ανάλυσης φαίνεται πως κατέγραψε τη μαυροντυμένη γυναίκα, η οποία επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη, όπως αναφέρουν τα νέα στοιχεία που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ.

Σε κάμερα υψηλής ανάλυσης έχει καταγραφεί το πρόσωπο της δράστιδος

Η εικόνα της γυναίκας που επιτέθηκε, είναι πλέον «καθαρή» για την ΕΛ.ΑΣ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου», η σατανική γυναίκα φορούσε μπεζ καπαρντίνα έχοντας ένα σακίδιο στην πλάτη και κρατώντας κάτι στο χέρι της, σαν ένα μπλε δοχείο που πιθανότατα περιέχει το βιτριόλι.

Η κάμερα ασφαλείας την έδειξε να πλησιάζει την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου βρίσκεται ο χώρος εργασίας της Ιωάννας, μόλις 2 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα πριν η άτυχη 34χρονη φτάσει στη δουλειά της. Η δράστιδα όμως, έχει καταγραφεί και από κάμερα υψηλής ανάλυσης αλλά πρόκειται για μια πολύ «καθαρή» εικόνα της.

Ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα τελικά;

Αυτή η κάμερα βρίσκεται στο σημείο, όπου την περίμενε το ταξί, με το οποίο διέφυγε, αμέσως μετά την επίθεση με το βιτριόλι, επί της λεωφόρου Θησέως, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας. Όπως δημοσιεύεται, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τις διαδρομές που έκανε τις προηγούμενες ημέρες η μυστηριώδης γυναίκα, προκειμένου να δει τον χώρο και να καταγράψει τις κάμερες που έχει τριγύρω.

Η δράστιδα έφυγε από το σημείο με ταξί, που είχε μισθωμένο ημέρες πριν το περιστατικό. Ακόμα και η οδηγός ταξί που έδωσε την κατάθεση στους Αστυνομικούς και παρά το γεγονός πως επί ημέρες μετέφερε την εν λόγω γυναίκα από το Μετς στην Αγία Ελεούσα, στην Καλλιθέα, επί της Λ. Θησέως, δεν ήταν σε θέση να δώσει επακριβώς τα χαρακτηριστικά της.

«Κάθε φορά που έμπαινε στο ταξί από το Μετς, φορούσε χειρουργική μάσκα, γάντια στα χέρια, πάντα ένα σκούρο πανωφόρι μακρύ, μαύρα μεγάλα γυαλιά ηλίου και ίσως περούκα», αποκάλυψε η οδηγός την οποία εντόπισαν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στα χέρια τους βίντεο από τη διαφυγή της μυστηριώδους γυναίκας.

Η διαδρομή της δράστιδος

Στην πρώτη τους διαδρομή, είπε στην οδηγό ταξί πως ενδιαφέρεται για έναν οδηγό για μερικές ημέρες, καθώς είχε να κάνει κάποιες δουλειές. Η δράστιδα επικοινώνησε με την εταιρεία και έκλεισε τελικά το ταξί για τις διαδρομές που ήθελε.

Σχεδόν επί μιάμιση εβδομάδα, μέρα παρά μέρα και πάντα από συγκεκριμένο θάλαμο στο Μετς, ζητούσε το ίδιο ταξί, προκειμένου να μεταβεί στην Αγία Ελεούσα και στη συνέχεια στη Λ. Συγγρού, όπως έκανε άλλωστε και την ημέρα που σημειώθηκε η επίθεση στην Ιωάννα.

Όμως εκείνη την ημέρα έκανε μια κίνηση που τις προηγούμενες ημέρες δεν είχε κάνει. Πριν μπει στο ταξί και ενώ είχε πραγματοποιηθεί η επίθεση, σταμάτησε σε καρτοτηλέφωνο του ΟΤΕ που βρίσκεται στην Αγία Ελεούσα, όπου και την περίμενε το ταξί, έκανε ένα ολιγόλεπτο τηλεφώνημα, μπήκε στο όχημα και έφυγαν για τον προορισμό τους.

Αυτός είναι ο άνθρωπος που ήταν με την Ιωάννα στο τελευταίο της ταξίδι

Αυτό που ερευνούν τώρα οι Αρχές είναι αν αυτό το τηλεφώνημα, έγινε στον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για την επίθεση. Και ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, οι αρμόδιοι προσπαθούν να ρίξουν «φως» στην υπόθεση με τις καταθέσεις.

Μάλιστα, στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου» μίλησε ο άνθρωπος που ήταν με την Ιωάννα στο τελευταίο της ταξίδι στην Ισπανία. Την περιέγραψε ως έναν χαρούμενο άνθρωπο που δεν έδειχνε να τον απασχολεί κάτι. Ο εν λόγω άνδρας είναι οδηγός γρήγορων αυτοκινήτων.

Είναι κάτι που συναρπάζει την 34χρονη κοπέλα, και είχε ταξιδέψει στην Ισπανία για να απολαύσει αγώνες ταχύτητας. Να σημειωθεί πως στην Ισπανία η παρέα αποτελούνταν- συνολικά- από 5 Έλληνες. Ο άνδρας είπε πως σοκαρίστηκε μόλις έμαθε τα όσα συνέβησαν στην Ιωάννα, και μέσω κοινών γνωστών μαθαίνει για την πορεία της υγείας της.

Ο πρώην σύντροφος της 34χρονης εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», αποκαλύφθηκε πως ο πρώην σύντροφος της 34χρονης εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά, κάτι που επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της άτυχης κοπέλας.

«Από την έρευνα έμαθα πως ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας, με τον οποίο χώρισε πέντε ημέρες πριν την επίθεση, εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Όταν επιχείρησα μέσω της εταιρείας να επικοινωνήσω μαζί του, έλαβα mail από την επιχείρηση ότι πλέον δεν εργάζεται εκεί», σχολίασε η Αγγελική Νικολούλη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments