Διεθνή

Εξαφάνιση Μαντλίν: Τι δήλωσε η μητέρα του βασικού υπόπτου

Εξαφάνιση Μαντλίν: Τι δήλωσε η μητέρα του βασικού υπόπτου
Εξαφάνιση Μαντλίν: Η μητέρα του Κρίστιαν Μπρούκνερ μίλησε για τον υιοθετημένο γιο της, τον 43χρονο Κρίστιαν Μπρούκνερ που οι Αρχές θεωρούν ως βασικό πλέον ύποπτο για την υπόθεση της 3χρονης Μαντλίν ΜακΚάν.

Νέες εξελίξεις προέκυψαν αναφορικά με την εξαφάνιση της 3χρονης Μαντλίν ΜακΚάν από την Πράια ντα Λουζ της Πορτογαλία, με τις Αρχές να έχουν στο στόχαστρο τον βασικό πλέον ύποπτο, τον 43χρονο Κρίστιαν Μπρούκνερ για τον οποίο μίλησε η μητέρα του.

Όπως τόνισε η μητέρα του στη Daily Mail, Μπριζίτ, αυτή και ο σύζυγός της, Φριτζ Μπρούκνερ είχαν υιοθετήσει τον Κρίστιαν αφότου τον είχε εγκαταλείψει η βιολογική του μητέρα αλλά τον έδωσαν τελικά σε ένα ίδρυμα για παραβατικούς εφήβους λόγω της διαταραχής και της εγκληματικής του συμπεριφοράς, αφότου ο πατέρας του τραυματίστηκε σοβαρά σε αυτοκινητιστικό και δεν μπορούσε πλέον να πειθαρχήσει τον υιοθετημένο γιο του.

Η μητέρα του δεν ήξερε τίποτα για όλα όσα είχε κάνει

Η Μπριζίτ Μπρούκνερ δεν ήξερε τίποτα για τα φερόμενα εγκλήματα που έχει διαπράξει ο 43χρονος και δήλωσε συγκεκριμένα: «Δεν ξέρω τίποτα για αυτό, δεν θέλω να μάθω τίποτα για αυτό». Παράλληλα, οι γείτονες της οικογένειας αποκάλυψαν τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν προκειμένου να ελέγξουν τον νεαρό τότε Κρίστιαν.

Και αναφέρθηκαν και στο γεγονός πώς η μητέρα του δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στην εγκληματική συμπεριφορά του την ώρα που φρόντιζε τον ανάπηρο σύζυγό της που υπέστη εγκεφαλική βλάβη και έμεινε καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Παρά την ενοχλητικά βίαιη συμπεριφορά του, όλοι σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν πως ο Κρίστιαν Μπρούκνερ συνδέεται με την εξαφάνιση και δολοφονία της 3χρονης Μαντλίν ΜακΚαν. «Οι Μπρούκνερ ήταν ένα πολύ αγαπητό ζευγάρι, πολύ ευγενικοί. Αλλά αυτό που συνέβη με τον γιο τους, ήταν μια καταστροφή. Τον πήραν από μωρό και τον μεγάλωσαν ως δικό τους παιδί».

Συχνά βρισκόταν σε μπελάδες

Συχνά βρισκόταν σε μπελάδες και χειροτέρευε όσο μεγάλωνε ως έφηβος. Ο Κριστιάν πρέπει να ήταν 13 ή 14 ετών, όταν ο πατέρας του, Φριτζ, είχε το αυτοκινητιστικό ατύχημα, όπως σχολιάζουν οι γείτονες. Μάλιστα, μια στενή οικογενειακή φίλη αποκάλυψε πως η ανακάλυψη της φερόμενης εμπλοκής του Μπρούκνερ στη δολοφονία της Μαντλίν, θα καταστρέψει τη μητέρα του.

Η Μόνικα Βερχέιλινγκ δήλωσε στην Daily Mail: «Αυτό θα καταστρέψει την Μπριζίτ. Το να μαθαίνει μια μητέρα πως το παιδί της σκότωσε ένα άλλο παιδί, είναι ότι χειρότερο μπορεί να φανταστεί μια μάνα. Είναι μια ευγενική γυναίκα και έχει ήδη βρεθεί αντιμέτωπη με τραγωδίες. Έπρεπε να φροντίσει τον σύζυγό της όταν υπέστη εγκεφαλική βλάβη και μετά τον θάνατό του. Αλλά η ανακάλυψη πως ο γιος της μπορεί να είναι δολοφόνος, είναι μια ακόμη τραγωδία γι’ αυτήν».

Το χρονικό της υπόθεσης

Η Μαντλίν Μπεθ ΜακΚαν, εξαφανίστηκε το βράδυ της 3ης Μαΐου 2007, σε ηλικία 3 ετών, από το κρεβάτι της στην Πράια ντα Λουζ, ένα θέρετρο στην περιφέρεια Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, πυροδοτώντας αυτό που μια εφημερίδα χαρακτήρισε ως την πιο πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης στη σύγχρονη ιστορία.

Η τύχη της παραμένει άγνωστη, ενώ μια πηγή κοντά στη γερμανική αστυνομία δήλωσε στη βρετανική «The Sun» πως ο 43χρονος αρνείται να συνεργαστεί με την αστυνομική έρευνα. «Μέχρι στιγμής, δεν λέει απολύτως τίποτα, τηρεί σιγή ιχθύος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments