Video

Παυλίνα Βουλγαράκη: Είμαι πολύ τυχερή που είμαι δίπλα στη Δήμητρα Γαλάνη

Παυλίνα Βουλγαράκη: Είμαι πολύ τυχερή που είμαι δίπλα στη Δήμητρα Γαλάνη
Παυλίνα Βουλγαράκη: "Την πρώτη φορά που σε είδα ενώ είχα στο μυαλό μου η Δήμητρα Γαλάνη μετά στη μουσική ξαφνικά είδα ένα παιδάκι που ήθελε να δοκιμάσει αυτό", ήταν τα λόγια της νεαρής τραγουδίστριας για τη Δήμτρα Γαλάνη.

Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και χθες 5 Ιουνίου το MEGA πιστό στο ραντεβού του με την ψυχαγωγία είχε καλεσμένη αυτή τη φορά να μας ταξιδέψει με τα τραγούδια της την σπουδαία τραγουδοποιό Δήμητρα Γαλάνη, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους της ήταν και η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Η Δήμητρα Γαλάνη υποδέχτηκε την Παυλίνα Βουλγαράκη στην μουσική της παρέα με τα παρακάτω λόγια: «Θα παρουσιάσω άλλο ένα νέο κορίτσι. Ένα κορίτσι που θα έχει διαδρομή, γιατί είναι δημιουργός η ίδια, γιατί σέβεται πάρα πολύ και αγαπάει αυτό που κάνει, γιατί το προσέχει σαν τα μάτια της, και γιατί πάνω από όλα θέλει να κάνει μουσική».

Aπό την άλλη η Παυλίνα Βουλγαράκη απάντησε στα λόγια της Δήμητρας Γαλάνη: «Μας τιμά, ακόμα και το ότι είμαστε εδώ και γίνεται μια εκπομπή και έχεις καλέσει και συνοδεύεσαι από δύο υπέροχα πλάσματα της νέας γενιάς, και που και εγώ είμαι εδώ, είναι πολύ τιμητικό για εμένα», είπε από την πλευρά της η νεαρή τραγουδοποιός, ενώ στη συνέχεια ερμήνευσε το «Δικαίωμα» σε μουσική της Δήμητρας Γαλάνη και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου, αλλά και το «Δεν είπες κάτι» σε μουσική της Δήμητρας Γαλάνη και στίχους της ιδίας.

Τέλος η Παυλίνα Βουλγαράκη, εξομολογήθηκε στην οικοδέσποινά της την πρώτη εντύπωση που της έκανε όταν τη γνώρισε για πρώτη φορά.

“Να σου πω κάτι που έχω σκεφθεί εγώ για εσένα; Την πρώτη φορά που σε είδα ενώ είχα στο μυαλό μου η Δήμητρα Γαλάνη μετά στη μουσική ξαφνικά είδα ένα παιδάκι που ήθελε να δοκιμάσει αυτό… Σαν να έχει διατηρηθεί και προστατευτεί μία αθωότητα σε σχέση με τη μουσική”.

“Είναι αλήθεια ότι όταν κάνεις αυτό που αγαπάς και αυτό το λέω και για τους φίλους που μας ακούνε και ιδιαίτερα για τα νέα παιδιά, παιδιά να κάνετε αυτό που αγαπάτε, γιατί όταν κάνεις αυτό που αγαπάς είσαι πάντα μαθητής σε αυτό. Είναι χωρίς ηλικία οι άνθρωποι που ανακατεύονται με τη μουσική. Δεν έχει τη σκληρότητα που έχει αλλιώς”, ήταν η απάντηση της τραγουδίστριας.

Δείτε τη χθεσινή βραδιά παρέα με τη σπουδαία Δήμητρα Γαλάνη και Παυλίνα Βουλγράκη:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments