Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [06/06/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [06/06/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [06/06/20].

Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας μένει στον Υδροχόο, από τον οποίο θα περάσει στον Αιγόκερω στις 2 Ιουλίου. Προς το παρόν μαθαίνετε ότι όλοι αποτελείτε μέρος ενός συνόλου, χωρίς διακρίσεις. Όλα αφορούν την εμπειρία, την ανθρωπότητα και τις ανάγκες της. Ο Ήλιος στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τους Ιχθύες. Η έμπνευση είναι σε έξαρση και χρειάζεται πίστη σε ό,τι κι αν κάνετε. Μην γίνεστε άπληστοι!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στον Τοξότη, ακόμη ολόγιομη. Νιώθετε δεκτικοί και εξωστρεφείς. Ένα τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, πιστοποιεί την ανάγκη της πίστης. Μετά το φεγγάρι μπαίνει σε κενό πορείας, μέχρι να περάσει στον Αιγόκερω. Επιστρέφει η υπευθυνότητα, η τάξη και η πειθαρχία.

Το Σάββατο προσπαθήστε να πάτε σε τουλάχιστον ένα ξεχωριστό πνευματικό ή ιερό μέρος: Μια εκκλησία, ένα τζαμί, μια συναγωγή, ένα παρεκκλήσι, ένα μοναστήρι. Ένα μέρος που θα σας γεμίσει ενέργεια, που θα σας προκαλέσει να σκεφτείτε τη ζωή με πιο πνευματικούς όρους. Η μέρα είναι ευνοϊκή για συναντήσεις με φίλους, συγγενείς και γνωστούς, με τους οποίους θα ανταλλάξετε ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες.

Πολλοί θα παρευρεθούν σε μια ξεχωριστή περίσταση, για την οποία θα χρειαστεί να αγοράσουν ένα δώρο ή με λουλούδια. Ενδεχομένως να προκύψουν συγκρούσεις με φίλους, κυρίως άντρες: Προσέξτε τις συζητήσεις για ευαίσθητα θέματα της καθημερινότητας, που ίσως σχετίζονται με την πολιτική, τα παγκόσμια γεγονότα και άλλα. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από γεγονότα οικονομικής φύσεως, ειδικά από άτομα στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Το Σάββατο θα είναι μια επιτυχημένη μέρα για εσάς, αρκεί να έχετε προγραμματίσει κάποια πράγματα. Ευνοούνται ταξίδια, εκδρομές στη φύση και άλλα. Η μέρα φέρνει ευχάριστες εμπειρίες στην ερωτική σας ζωή. Επίσης, κάντε κάτι ώστε να κάνετε το σπίτι σας πιο άνετο και λειτουργικό.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα μπορεί να κάνετε συζητήσεις με συγγενείς για οικιακά είδη ή έγγραφα. Το τέλος της εβδομάδας θα είναι γεμάτο με περισσότερες εργασίες και δεσμεύσεις που θα πρέπει να ολοκληρώσετε. Η μέρα φέρνει διάφορες ευχάριστες εκπλήξεις ή εκδηλώσεις που σχετίζονται με φίλους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Το Σάββατο καλό θα ήταν να επικεντρωθείτε στις εργασίες που έχετε να κάνετε. Οι νέες γνωριμίες θα αποδειχθούν σημαντικές για τη ζωή σας, ανεξάρτητα από το πόσο θα διαρκέσουν. Είναι πιθανό να λάβετε ενδιαφέροντα νέα από το εξωτερικό.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Το Σάββατο θα ασχοληθείτε με υποθέσεις που περιμένετε να σας αποφέρουν κάποιο εισόδημα στο μέλλον ή άλλο όφελος. Η μέρα ευνοεί την επίλυση οικονομικών θεμάτων. Είναι πιθανό να πραγματοποιήσετε σημαντικές συζητήσεις με άτομα στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου. Αποφύγετε τις κοροϊδίες και την εξαπάτηση στις ερωτικές σας σχέσεις, ακόμα κι αν οι προθέσεις σας είναι καλές. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα προκληθούν δυσάρεστες παρεξηγήσεις.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments