Αθλητισμός

Μάρκους Φόστερ: Στη λίστα του Παναθηναϊκού

Μάρκους Φόστερ: Στη λίστα του Παναθηναϊκού
Μάρκους Φόστερ: Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού ενόψει της επόμενης σεζόν είναι ο αξιόλογος μπασκετμπολίστας.

Ένας από τους παίκτες που είναι ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού ενόψει της επόμενης σεζόν είναι ο Μάρκους Φόστερ. Ο γνωστός μπασκετμπολίστας με θητεία στην Ευρώπη, είναι μια από τις λύσεις που εξετάζει ο Παναθηναϊκός, καθώς αρέσει στο Γιώργο Βόβορα, σύμφωνα με τη Sportime.

Η καριέρα του Φόστερ μέχρι τώρα περιλαμβάνει αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Χάποελ Χολόν όπου και έκανε σούπερ εμφανίσεις. Παράλληλα, ο αξιόλογος καλαθοσφαιριστής είχε στο Τσάμπιονς Λιγκ 17.8 πόντους ανά παιχνίδι, ενώ πριν από τους Ισραηλινούς έπαιζε σε Κορέα και Λίβανο.

Αν μπει στην ομάδα, ποιον θα αντικαταστήσει;

Φαίνεται πως το μέλλον του Τζίμερ Φριντέτ βρίσκει τον Αμερικανό «μπομπέρ» μακριά από τον Παναθηναϊκό (εκτός απροόπτου), με τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του να έχουν κιόλας αρχίσει, όπως δημοσιεύεται στο olaprasina1908. Και εδώ μπαίνει το όνομα του Μάρκους Φόστερ, ένα από τα τελευταία που παίζει όμως, πολύ ηχηρά.

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να είναι όλα ρευστά και απροσδιόριστα για την επόμενη περίοδο μα τα σενάρια και οι φήμες φουντώνουν διαρκώς. Με δεδομένο πως πολύ δύσκολα ο Τζίμερ Φριντέτ θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του «Εξάστερου» του χρόνου, υπάρχουν παίκτες που στην αγορά ακούγονται ήδη σαν πιθανοί στόχοι για την «πράσινη ομάδα».

Πρόκειται για έναν 24χρονο σούτινγκ γκαρντ που έχει αποφοιτήσει από κολέγια όπως το Κάνσας Στέιτ. Μάλιστα, προτού μεταγραφεί στην ομάδα του Ισραήλ είχε αγωνιστεί νωρίτερα στην κορεάτικη Wonju DB Promy, καθώς και στην Champville του Λιβάνου. Όμως, ακόμα ένα πέπλο καλύπτει την ενδεχόμενη συνεργασία και δεν είναι ξεκάθαρο αν το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού είναι απτό και αν έχουν γίνει κινήσεις σχετικές.

Η πορεία του Μάρκους Φόστερ

Ο Μάρκους Φόστερ γεννήθηκε το 1995 στην πόλη Ουίτσιτα Φολς του Τέξας. Από μικρός ήταν κολλημένος με το μπάσκετ και την προπόνηση. Οι γονείς του, Μέλιβν και Αλβίτα Φόστερ, δούλευαν 12 ώρες βάρδια σε ένα εργοστάσιο παραγωγής φάιμπεργκλας, για να τα φέρουν βόλτα και να αναθρέψουν τον Μάρκους και τις δύο μεγαλύτερες αδελφές του.

Ο Φόστερ αγάπησε από νωρίς το μπάσκετ και άρχισε να παίζει μόλις στα 2 χρόνια του. Έπαιζε στο σχολείο και μετά γυρνούσε στο σπίτι (τον πρόσεχε η γιαγιά του, καθώς οι γονείς του δούλευαν). Είχε φτιάξει και μια μπασκέτα στο σπίτι και έπαιζε εκεί ως το βράδυ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments