Διεθνή

Πάφος: Άνδρας χτυπάει με μανία τη σύντροφό του και τον σκύλο τους [vid]

Πάφος: Άνδρας χτυπάει με μανία τη σύντροφό του και τον σκύλο τους [vid]
Πάφος: Ένα σοκαριστικό βίντεο δείχνει έναν άνδρα να χτυπάει με μανία τη σύντροφό του και τον σκύλο τους, στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Ένας άνδρας εθεάθη στο μπαλκόνι του σπιτιού του να χτυπάει με μανία τόσο τη σύντροφό του όσο και το κατοικίδιό τους, έναν σκύλο, ο οποίος δεν σταματούσε να γαβγίζει όση ώρα εκείνος φερόταν με αυτόν τον τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το pafospress, πρόκειται για έναν άνδρα με καταγωγή από τη Ρουμανία και πλέον, καταζητείται από την Κυπριακή αστυνομία, ενώ η κακοποιημένη γυναίκα είναι στο νοσοκομείο. Μάλιστα, το άγριο επεισόδιο κατέγραψε στο κινητό του ένας γείτονας του ζευγαριού.

Ο άνδρας καταζητείται

Πρωταγωνιστές αυτού του σοκαριστικού βίντεο είναι μια γυναίκα που έχει πέσει στο πάτωμα και ακούμπα στον τοίχο, προσπαθώντας να προστατευτεί από τις γροθιές και τις κλωτσιές του άνδρα που της επιτίθεται, ένας άνδρας που χτυπάει ανελέητα αυτούς που έχει μπροστά του και ένα σκυλί που γαβγίζει σε μια προσπάθεια να απομακρύνει τον εν λόγω άνδρα.

Οι αρμόδιες Αρχές καταζητούν τον συγκεκριμένο άνδρα από τη Ρουμανία με κατηγορίες που έχουν σχέση με τον ξυλοδαρμό και την κακοποίηση της συντρόφου του, η οποία είναι επίσης, από τη Ρουμανία. Το «κλειδί» της υπόθεσης είναι ο γείτονας του ζευγαριού που κατέγραψε σε βίντεο τη γυναίκα να είναι πεσμένη στο μπαλκόνι διαμερίσματος στη Πάφο και τον άντρα να την κλωτσάει, ενώ εκείνη καλούσε σε βοήθεια.

Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία αλλά εκείνη καθυστέρησε

Κάποια στιγμή ο σκύλος, που είναι δίπλα στη γυναίκα, προσπαθεί να την προστατεύσει και δέχεται και αυτός κλωτσιές. Γείτονες, ανέφεραν ότι κάλεσαν άμεσα την αστυνομία η οποία καθυστέρησε να μεταβεί στο διαμέρισμα και χρειάστηκε να γίνουν πολλά τηλεφωνήματα μέχρι να σταλεί περιπολικό. Τελικώς, όταν έφτασε η αστυνομία, ο άνδρας είχε διαφύγει και καταζητείται.

Όσο αφορά στη γυναίκα, εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κυρίως για να εξεταστεί. Στη συνέχεια αναμένεται να της ληφθεί κατάθεση στη βάση των όσων έχουν καταγραφεί στο βίντεο. Σύμφωνα με δημοσίευση στο cyprustimes, η υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης σωματικής βλάβης που διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Και πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν 28χρονο άνδρα που επιτέθηκε στην 27χρονη σύντροφό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments