Lifestyle

Just The 2 Of Us: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε [vid]

Just The 2 Of Us: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε [vid]
Just The 2 Of Us: Τα δύο ζευγάρια που συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία ήταν ο Λεωνίδας με την Κρυσταλλία και ο Τρύφωνας με τη Χαρά.

Just The 2 Of Us: Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και σήμερα ήρθε η δύσκολη ώρα της αποχώρησης με τον Νίκο Κοκλώνη να ανακοινώνει τα πρώτα τρία ζευγάρια που σώθηκαν βάσει βαθμολογίας κριτών και τηλεοπτικού κοινού. Αυτά ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη, ο Τάσος Ξιαρχό με την Κόνι Μεταξά και ο Ετεοκλής Παύλου με την Ελένη Χατζίδου.

Επόμενοι που πέρασαν στην επόμενη φάση ήταν η Έρρικα Πρεζεράκου με τον Άρη Μακρή, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με τον Γιώργο Λιβάνη , ο Ορφέας Παπαδόπουλος με την Άρτεμη Ματαφιά και τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Χρήστο Ζώτο. Τα δύο ζευγάρια που συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία ήταν ο Λεωνίδας με την Κρυσταλλία και ο Τρύφωνας με τη Χαρά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναμετρήθηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης εντυπωσίασε τη Μαρία Μπακοδήμου έχοντας ακονίσει τη μνήμη του ενώ η Βίκυ Χατζηβασιλείου άκουσε τη μαγική λέξη που περίμενε εδώ και καιρό. Τελικά από το λαμπερό σόου αποχώρησαν ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης με την Κρυσταλλία με τον ηθοποιό να μη μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά του από τη συγκίνηση ενώ αποχαιρετούσε τους κριτές.

Ωστόσο πριν από μερικές ημέρες ο Ετεοκλής Παύλου και η σύζυγος του, Ελένη Χατζίδου που διαγωνίζονται ως ζευγάρι στο σόου δέχτηκαν αρκετά αρνητικά σχόλια στο Instagram από followers. Το περασμένο Σάββατο, ο Ετεοκλής μίλησε για το τραγούδι που είπαν και πόσο τον έχει σημαδέψει, μίας και το άκουγε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του. Ο Ετεοκλής Παύλου συγκίνησε το κοινό, καθώς περιέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε προκειμένου να σταθεί στα πόδια του και πόσο δύσκολο ήταν να μάθει να παλεύει για τα αυτονόητα!

Ωστόσο, μετά την εμφάνιση τους, η Ελένη Χατζίδου ανέβασε ένα post στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων έγραψε: «Ακούσαμε τα εξής «εκμεταλλεύονται την αναπηρία του Ετεοκλή για ψήφους» ,“Κάνουν ριάλιτι”, “θέλετε να σας λυπηθούμε;” Ένα θα πω πραγματικά με αγάπη:Ο Ετεοκλής δεν παίρνει επίδομα αναπηρίας…ο Ετεοκλής ΔΕΝ ήθελε να τον λυπηθεί ούτε η επιτροπή που θα έπρεπε να του το δώσει κ όταν ήρθε η ώρα να τους συναντήσει έβαλε τα καλά του κ πήγε…»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments