Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [07/06/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [07/06/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [07/06/2020].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [07/06/2020].

Κριός 

Μια συζήτηση με τον εραστή σου, θα επικεντρωθεί υπερβολικά στις ανάγκες σου. Αυτό δεν σε κάνει απαραίτητα εγωίστρια. Θα μπορούσε όμως, να είναι ο τρόπος που συζητάς με τον αγαπημένο σου.

Ταύρος

Για να ενώσεις τα κομμάτια σ’ ένα ζήτημα που αφορά τη σχέση σου, προϋποθέτει περισσότερες πληροφορίες απ’ αυτές που έχεις διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή.

Να είσαι σίγουρη όμως, πως κάποιος σε βάζει σκόπιμα στην εικόνα. Αν αυτό το έχεις καταλάβει, τότε αυτή είναι η πρώτη σου ένδειξη ότι απαιτείται πιο ανοιχτή επικοινωνία με σένα και το ταίρι σου. Οι υποθέσεις είναι εχθρός….. και θα οδηγήσουν μόνο σε προβλήματα.

Δίδυμοι

Η πρόβλεψη, φέρνει καλύτερο αποτέλεσμα από τις υπερβολικές σκέψεις για κάποιο θέμα της ερωτικής σου ζωής. Κοίταξε λοιπόν τι μπορεί να γίνει για να έχεις το αποτέλεσμα που βλέπεις καθαρά. Είχες αρκετό χρόνο διαθέσιμο, για να αξιολογήσεις διεξοδικά το ζήτημα. Λοιπόν, πάρε θάρρος για να κάνεις ό, τι γνωρίζεις πως πρέπει να γίνει. Η ανακούφιση που θα νιώσεις….θα το αξίζει!

Καρκίνος

Άφησε τον αγαπημένο σου να έχει τον πρώτο λόγο στη μεταξύ σας συζήτηση. Κάτι τέτοιο θα σε βοηθήσει να αποφύγεις άσκοπες εντάσεις κι εκνευρισμούς. Επειδή μπορεί να παραβλέψεις τις ευαισθησίες που συνδέονται με ένα συγκεκριμένο θέμα…θα ήταν συνετό να αφήσεις τον αγαπημένο σου να καθοδηγήσει αυτή την ανταλλαγή προς το παρόν.

Λέων

Αν έχεις αμφιβολίες, για κάποιο ερωτικό ζήτημα, τότε μη μιλήσεις. Θα σου φανεί χρήσιμο σε μια συγκεκριμένη συζήτηση. Φυσικά θα σου είναι δύσκολο να το κάνεις λόγω του εκνευρισμού του αγαπημένου σου! Γι’ αυτό καλύτερα ν’ αντισταθείς στην οποιαδήποτε παρορμητική κίνηση που θα καθοδηγείται από το ένστικτό σου. Αν η εσωτερική σου φωνή σε παροτρύνει να ακούς περισσότερο από το να μιλάς, τότε μην αγνοήσεις αυτή τη συμβουλή.

Παρθένος

Όσο έντονα και αν θέλεις να ακολουθήσεις μια ατζέντα ή ένα σχέδιο, πήγαινε για λίγο με το ρεύμα και δες πού κατευθύνεται το σενάριο της ερωτικής σου ζωής. Προσπάθησε να αντιδράς σε καταστάσεις που προκύπτουν, παρά να εκτιμάς αν ταιριάζουν με ένα άκαμπτο σχέδιο. Χαλάρωσε και αφέσου σε μια αλλαγή. Δεν κινδυνεύεις να χάσεις, οτιδήποτε είσαι αποφασισμένη να κρατήσεις.

Zυγός

Ένα ρομαντικό σχέδιο, μπορεί να μην χρειάζεται περισσότερη σκέψη ή αξιολόγηση από ό, τι έχεις ήδη δώσει. Αν η τροχιά της σκέψης σου κινείται συνεχώς σε κύκλους, τότε κάνε πίσω και απομακρύνσου απ’ αυτήν για λίγο. Διατρέχεις τον κίνδυνο να σκεφτείς κάτι… που ενδέχεται να προχωρήσει καλά με τον δικό του τρόπο. Χαλάρωσε, παρακολούθησε την εξέλιξη και μάθε απ’ αυτή.

Σκορπιός

Μπορεί να είναι αυτό που δεν λέγεται στη σχέση σου, που σου προκαλεί ένταση ή αβεβαιότητα. Αυτό όμως λειτουργεί με δύο τρόπους. Μπορεί να αποφύγεις να αναφέρεις ένα συγκεκριμένο θέμα και ο αγαπημένος σου μπορεί να κάνει καλή δουλειά… αποφεύγοντας ένα άλλο. Σύντομα όμως θα φέρετε στο τραπέζι και τα δύο θέματα. Κάντε το πριν σας το επιβάλλουν οι περιστάσεις.

Τοξότης

Ξέρεις πώς θέλεις να εξελιχθεί το ερωτικό σενάριο της σχέσης σου. Αλλά πόσο σίγουρη είσαι πως το αποτέλεσμα που βλέπεις είναι το σωστό? Μήπως αξίζει να σκεφτείς ότι ένα άλλο που δεν έχεις αξιολογήσει σωστά, μπορεί να είναι καλύτερο? Αν είσαι πρόθυμη ν’ αφήσεις τη μοίρα να διαδραματίσει βοηθητικό ρόλο, τότε θα μπορέσεις να ανακαλύψεις μια σύγχυση, που βρίσκει τη δική της χρήσιμη τροχιά.

Αιγόκερως

Μια βελτίωση δεν είναι τόσο μακρινή όσο μπορεί να πιστεύεις πως είναι. Ακόμη όμως κι αν δεν είναι ακόμη εφικτή, δεν είσαι υποχρεωμένη να ανεχτείς ένα λιγότερο επιθυμητό σενάριο στην ερωτική σου ζωή από αυτό που θέλεις. Μπορείς να συζητήσεις ανοιχτά κάτι που θέλεις με το ταίρι σου. Μπορεί να είναι ευαίσθητο, αλλά μπορείς να ξεκινήσεις μια διαδικασία για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος εμπιστοσύνης που θα παρέχει τα βασικά θεμέλια για την πρόοδο που επιθυμείς.

Υδροχόος

Θα υπάρξει ένα βελτιωμένος παράγοντας και μια ανανεωμένη αίσθηση αισιοδοξίας και ενθουσιασμού. Εκεί που με τον αγαπημένο σου νιώθατε πως μια κατάσταση είναι δύσκολο να ρυθμιστεί, θα τη δείτε μέσα από ένα πιο αισιόδοξο φακό. Είναι εκπληκτικό… τι μπορεί να πετύχει μια μικρή προσαρμογή στάσης!

Ιχθύες

Η συμπάθειά σου για το ταίρι σου μπορεί να σας φέρει πιο κοντά, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας. Θα καταστήσεις σαφή την ικανότητά σου να παρέχεις την υποστήριξη που χρειάζεται. Ακόμα κι αν δεν προσφέρεις τίποτα περισσότερο από ένα πρόθυμο αυτί, το να βρίσκεσαι εκεί για τον εραστή σου, μπορεί να κάνει την καρδιά σου να χτυπάει πιο γρήγορα. Η συμπόνια είναι απαραίτητο συστατικό για τη διαμόρφωση ή την ενίσχυση της σχέσης σου.

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments