Αθλητισμός

Αϊτόρ Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές

Αϊτόρ Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές
Αϊτόρ Παναθηναϊκός: Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές έχουν καταλήξει σε οριστική συμφωνία.

Χθες βράδυ ο Παναθηναϊκός μπήκε στη μάχη των Play off με στόχο το καλύτερο πλασάρισμα τη φετινή σεζόν. Ωστόσο την ίδια ώρα καταστρώνει τα πλάνα του για την επόμενη χρονιά. Αυτή αναμένεται να είναι χρονιά αλλαγών καθώς θα γίνουν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, ενώ ο Γιώργος Δώνης θα δώσει τη θέση του στον Ντάνι Πογιάτος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα είναι έτοιμη να προχωρήσει στην πρώτη μεταγραφή της.

Τον τελευταίο καιρό ο Τσάβι Ρόκα είχε εντοπίσει την περίπτωση του Αϊτόρ και προσπαθούσε να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα. Το έργο του δεν ήταν εύκολο καθώς ο παίκτης είχε προταθεί σε πολλές ομάδες. Μια εξ αυτών ήταν και η ΑΕΚ που εξέτασε την περίπτωση του, αλλά έκρινε ότι δεν έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνει για τα άκρα της επίθεσης της.

Έδωσε τα χέρια με τον Παναθηναϊκό ο Αϊτόρ

Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΠΟΡ FM 94,6 οι άνθρωποι του τριφυλλιού βρήκαν τη χρυσή τομή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, πείθοντάς τον να επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα παρά το ότι είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Έτσι, πλέον ο Παναθηναϊκός όλα δείχνουν ότι προσθέτει στη μηχανή του μία πολύτιμη μονάδα στα εξτρέμ. Έναν ποδοσφαιριστή που εδώ και αρκετό καιρό αποτελούσε τον διακαή πόθο του Τσάβι Ρόκα για τη συγκεκριμένη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθοριστικό ρόλο για την επιλογή του Αϊτόρ έπαιξε τόσο η επιμονή του Καταλανού τεχνικού διευθυντή να τον ντύσει στα πράσινα, όσο και το όνομα του συλλόγου αλλά και οι συνθήκες διαβίωσης στην Ελλάδα. Ο Ισπανός εξτρέμ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τις 400.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη κλεισμένο από τον Ιανουάριο τον Καρλίτος για τη θέση του σέντερ φορ και τον Βέλεθ του Άρη για το κέντρο της άμυνας. Μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Αϊτόρ οι πράσινοι θα δώσουν βάση στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στα άκρα καθώς οι Ινσούα, Γιόχανσον και Αποστολάκης θα αποχωρήσουν ως ελεύθεροι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments