Lifestyle

Η Ηρώ Ράντου είναι η καλύτερη μεταγραφή της ΕΡΤ

Η Ηρώ Ράντου είναι η καλύτερη μεταγραφή της ΕΡΤ
Κάθε πρωί μας ενημερώνει μέσα από την Δημόσια Τηλεόραση.

Θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της ελληνικής παρουσίασης ειδήσεων και όχι άδικα. Η Ηρώ Ράντου αποτελεί έναν από τους λόγους για να ξυπνάς το πρωί και να βάζεις στην τηλεόραση την ΕΡΤ.  Από τις αρχές του χρόνου βρίσκεται στην δημοσιογραφική ομάδα της νέας πρωινής ενημερωτικής εκπομπής της ΕΡΤ1 την οποία παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Κοτταρίδης και Γιάννης Πιτταράς.

Η Ηρώ συμμετέχει βγαίνοντας και παρουσιάζοντας σημαντικές ειδήσεις της επικαιρότητας, ενώ τα μεγάλα εκφραστικά γαλαζοπράσινα μάτια της “μαγνητίζουν” τον τηλεθεατή ο οποίος κρέμεται από τα χείλη της.

Η Ηρώ έχει μια πορεία στην τηλεόραση που ξεκινά από το οικονομικό κανάλι SBC ενώ πριν από την Δημόσια Τηλεόραση ήταν στο δυναμικό του OPEN TV. Μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι παρουσίαζε την πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη με τον Σωτήρη Μπολάκη, όπου πολλές φορές κατάφερνε να καταγράψει σημαντικά νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι. Λίγο πριν την μεταγραφή της στην ΕΡΤ η Ηρώ είχε φροντίσει να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το τέλος της συνεργασίας της με το OPEN TV.

Με μήνυμα στο λογαριασμό της στο facebook ανακοίνωνε το τέλος της συνεργασίας ενώ άφηνε να εννοηθεί ότι πολύ σύντομα θα ξεκινούσε το νέο της επαγγελαμτικό βήμα. Τότε είχε αναφέρει συγκεκριμένα: “Κάπου εδώ ολοκληρώνεται ο κύκλος της συνεργασίας μου με το Open. Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στους συναδέλφους που συνεχίζουν την προσπάθεια. Όσο για τη δική μας συνέχεια, θα τα ξαναπούμε σύντομα”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει η ίδια στο προφίλ της στο facebook γεννήθηκε και μεγάλωσε σε κάποια γειτονιά της Αθήνας, ενώ σπούδασε πολιτικές επιστήμες και δημόσια διοίκηση στο Καποδιστριακό πανεπιστημιο της Αθήνας, ενώ φοίτησε και στο Αμερικάνικο κολλέγιο όπου σπούδασε ασφάλεια προγραμμάτων.

Η Ηρώ από το 2017 είναι παντρεμένη με τον κ.  Όμηρο Τσάπαλο ο οποίος είναι συντονιστής Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας. Είναι κάτοχος Αριστείου Πολιτικής Επιστήμης, Υπότροφος του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρος Ωνάσης, Υπότροφος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και κάτοχος τριών βραβείων Επίδοσης και Αριστείας του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments