Lifestyle

Κάρμεν Ρουγγέρη για “10 λεπτά κήρυγμα”: Tι είπε η γνωστή ηθοποιός για τη σειρά

Κάρμεν Ρουγγέρη για “10 λεπτά κήρυγμα”: Tι είπε η γνωστή ηθοποιός για τη σειρά
Κάρμεν Ρουγγέρη για "10 λεπτά κήρυγμα": Η ηθοποιός μίλησε για όλα, καθώς και το γιατί αγαπήθηκε τόσο πολύ η σειρά.

Η  γνωστή ηθοποιός Κάρμεν Ρουγγέρη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Τηλεθεατής” και τη Χρύσα Παχούμη η οποία αναφέρθηκε και για την επιτυχία της σειράς “Δέκα λεπτά κήρυγμα”. Eιδικότερα είπε η αγαπημένη ηθοποιός:

Αγαπήθηκε η σειρά από μικρούς και μεγάλους.

Τη λάτρεψα τη σειρά, γιατί με έφερε σε επαφή με τα νιάτα. Με τα εφηβάκια. Ακόμη και τώρα, στο δρόμο με φωνάζουν “Κικίτσα”. Παίρνω πολλές αγκαλιές και μου λένε ότι θα ήθελαν μια γιαγιά σαν κι εμένα. Παρακολουθούν τη σειρά και τα τωρινά παιδιά.

Γιατί αγαπήθηκε τόσο πολύ η σειρά;

Η σειρά είχε ωραίο κείμενο. Η Ντίνα Παντελέων, που είχε γράψει το σενάριο, ήταν φιλόλογος και είχε και δύο παιδιά στην ηλικία των εφήβων. Ήξερε τι να γράψει. Νομίζω ότι κάθε επεισόδιο, τώρα που το βλέπω, θαρρείς και είναι η πρώτη φορά, έχει κάτι να πει. Δεν έχουμε συχνά τόσο καλοδουλεμένα κείμενα στην τηλεόραση.

Στην εποχή του κορωνοϊού, τι θα έκανε η Κικίτσα;

Νομίζω ότι θα πρόσεχε κυρίως τα παιδιά, να μην πάθουν τίποτα. Δεν θα την ενδιέφερε καθόλου ο εαυτός της. Θα έβαζε τον Λεωνίδα σε… απομόνωση.

Tο «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα» δημιουργήθηκε από τη Ντίνα Παντελέων. Κύριο θέμα της σειράς είναι η ζωή ενός εφήβου μαθητή, του Λεωνίδα Αλιβιζάτου, καθώς και οι σχέσεις του με το οικογενειακό και κοινωνικό του περιβάλλον. Η σειρά προβλήθηκε για τέσσερις τηλεοπτικές σεζόν από το Mega Channel και αποτελείται από 111 επεισόδια. Το ρόλο του έφηβου Λεωνίδα ανέλαβε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης κάνοντας το τηλεοπτικό του ντεμπούτο μέσω της σειράς. Τους υπόλοιπους βασικούς χαρακτήρες της σειράς υποδύονται η Αριέττα Μουτούση, ο Σάκης Μπουλάς, η Κάρμεν Ρουγγέρη, η Ασπασία Τζιτζικάκη, η Γαλήνη Τσεβά, ο Χάρης Βορκάς και η Χριστίνα Σέιχ.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη είναι Ελληνίδα ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος καθώς και συγγραφέας παιδικών βιβλίων.Σπούδασε τραγούδι στο Ελληνικό Ωδείο, θέατρο στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης και όπερα στην Περούτζα. Το 1985 δημιούργησε το Θίασο “Ρακοσυλλέκτες”, του οποίου ήταν σκηνοθέτις και σεναριογράφος. Μέχρι σήμερα έχει δώσει πολλές παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το παιδικό θέατρο. Από το 1995 έχει εκδώσει πάνω από 25 παιδικά βιβλία.

Δείτε ένα απόσπασμα από την αγαπημένη σειρά

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments