Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [08/06/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [08/06/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [08/06/20].

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τη θέση της στον Αιγόκερω σήμερα, θα βοηθήσει να μάθετε να ζείτε με καινούργιο τρόπο: Να είστε πιο υπεύθυνοι για τον εαυτό σας, ενώ τον κοιτάτε από πιο θετική γωνία!

Η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Δία και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Παραμένετε ενήμεροι και σταθεροί στην πορεία σας. Αργότερα το φεγγάρι θα μπει σε κενό πορείας και εσείς χαλαρώνετε! Η Σελήνη θα βγει από το κενό πορείας όταν περάσει στον Υδροχόο. Τώρα θα αποζητήσετε τη διασύνδεση με τους άλλους, ίσως μέσα από νέες κοινωνικές συγκυρίες. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο, θα σας συντονίσει με ό,τι χρειάζεται προσαρμογές!

Τη Δευτέρα μην βιαστείτε να ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα, μόνο και μόνο επειδή τα έχετε εντάξει στη λίστα σας. Ελέγξτε τα πάντα, κατανοήστε τις λεπτομέρειες και στη συνέχεια ενεργήστε. Οι γυναίκες που γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων θα βιώσουν ένα ξεχωριστό γεγονός.

Οι προσδοκίες των ατόμων που γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σε σχέση με την εξέλιξη των οικογενειακών τους υποθέσεων, θα υλοποιηθούν. Σήμερα αποφύγετε τις συγκρούσεις που σχετίζονται με υλικά πράγματα. Οι οικονομικές δράσεις και τα σχέδια των γυναικών, θα έχουν ευνοϊκότερη ανάπτυξη από όση των ανδρών.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα έχετε επαφές με άτομα με αδιάλλακτο χαρακτήρα ή κακούς τρόπους. Να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις με άτομα που θα συναντήσετε για πρώτη φορά σήμερα. Σκεφτείτε προσεκτικά τις ενέργειές σας για τις επόμενες ημέρες. Μόνο έτσι θα διασφαλίσετε την επιτυχή τους έκβαση. Στην ερωτική σας ζωή, απολαύστε ό,τι σας δίνεται. Εάν δεν έχετε σχέση, μην απογοητεύσετε. Τα καλύτερα έρχονται!

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα είναι σημαντικό να διεκπεραιώσετε τα καθημερινά σας καθήκοντα. Να είστε προσεκτικοί, γιατί η φιλοδοξία σας μπορεί να οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις και λάθη. Η Δευτέρα είναι ευνοϊκή μέρα για ταξίδια. Μια εργασία ή μια δέσμευση που σχετίζεται με χρήματα θα απαιτήσει την προσοχή σας. Στην ερωτική σας ζωή, αποφύγετε τις απερίσκεπτες αντιδράσεις και τους μελοδραματισμούς.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Δευτέρα δεν θα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη μέρα. Θα σας δοθούν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για επιτυχία, αλλά η ενέργεια ή οι πόροι σας θα είναι περιορισμένοι. Η υγεία σας μπορεί να απαιτήσει φροντίδα. Μην την παραμελήσετε. Η ερωτική σας ζωή απαιτεί υπομονή, συμβιβασμούς και προσαρμογή στις καταστάσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Τη Δευτέρα θα προκύψουν απρόσμενα έξοδα για την οικογένειά σας. Αυτό θα σας κάνει να αναβάλλετε ορισμένες αγορές που είχατε προγραμματίσει για τον εαυτό σας. Η σημερινή θα είναι μια επιτυχημένη μέρα για κοινές προσπάθειες με συγγενείς ή φίλους. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με νέα για μια εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού. Η Δευτέρα υποδεικνύει αλλαγές στις φιλικές σας σχέσεις, ακόμη και διάλυση λόγω διαφορετικών στόχων στη ζωή. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για νέες γνωριμίες και συναντήσεις.

Πηγή: www.astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments