Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [08/06/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [08/06/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα [08/06/20].

Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα [08/06/20].

Κριός

Σήμερα μπορεί να θυμηθείτε έναν έρωτα που σας πλήγωσε βαθιά και η πληγή δεν έχει επουλωθεί ακόμη. Δεν έχει νόημα να βυθίζεστε στην αυτολύπηση, ειδικά εάν ο/η πρώην σας έχει ήδη προχωρήσει.

Ταύρος

Η αναζήτηση του αληθινού έρωτα μπορεί να φαίνεται τρομακτική, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Δύο άνθρωποι συναντιούνται και ερωτεύονται. Τόσο απλά. Μάλλον εσείς κάνετε τα πράγματα πιο περίπλοκα από όσο χρειάζεται να είναι.

 Δίδυμοι

Κάντε λίγο υπομονή τώρα. Περιμένετε πριν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Θα το καταλάβετε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Αλλά προς το παρόν, λίγος χρόνος με τον εαυτό σας θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το μυαλό σας και να προετοιμαστείτε για οτιδήποτε προκύψει στο δρόμο σας.

Καρκίνος

Μην εκπλαγείτε αν σήμερα λάβετε πολλά μηνύματα από άτομα που θέλουν να σας γνωρίσουν. Απαντήστε με χιούμορ και ευφυΐα σε αυτά που θα τραβήξουν την προσοχή σας. Τα άστρα ευνοούν τον ρομαντισμό!

Λέων

Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε ότι συνδέεστε βαθιά με κάποιο άτομο που μέχρι τώρα δεν γνωρίζατε πολύ καλά, μετά από μια σοβαρή συζήτηση για τη ζωή. Μπορεί να διαπιστώσετε κάποιες διαφορές μεταξύ σας αλλά τελικά αυτή η συζήτηση θα σας φέρει πιο κοντά.

Παρθένος

Κάτι επάνω σας κάνει τους άλλους να τρελαίνονται! Δεν μπορείτε παρά να προσελκύσετε την προσοχή των άλλων σήμερα. Αναγνωρίστε τη δύναμή σας και να είστε ευγενικοί.

Ζυγός

Αν έχετε τσακωθεί με κάποιον, ίσως ήρθε η ώρα να υποχωρήσετε. Αντί να πολεμάτε, δοκιμάστε να ενδώσετε. Μπορεί να μην είναι η πρώτη σας επιλογή, αλλά η ηρεμία που θα επιτύχετε θα αξίζει σίγουρα τον κόπο.

 Σκορπιός

Θα θέλατε να γνωρίσετε ένα συγκεκριμένο άτομο λίγο καλύτερα; Εάν ναι, τηλεφωνήστε του! Εξάλλου, η διάθεσή σας είναι στα ύψη σήμερα. Εκτός αυτού, αυτό το άτομο είναι σίγουρα δεκτικό στις προτάσεις σας!

 Τοξότης

Εάν βάζετε όλη σας την ενέργεια στην αναζήτηση του έρωτα αλλά δεν γίνεται τίποτα, ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα. Προσπαθήστε να προσανατολίσετε τις προσπάθειες σας σε άλλους τομείς. Είναι βέβαιο ότι κάτι θετικό θα βγει από όλο αυτό.

Αιγόκερως

Είναι δύσκολο να κατανοήσετε πώς σκέφτονται κάποιοι άνθρωποι, αλλά μην αφήσετε αυτό το γεγονός να σας αποθαρρύνει. Εξάλλου, σας αρέσουν οι προκλήσεις. Μην αφήσετε λίγη ψυχρότητα να σας αποτρέψει. Στην πραγματικότητα, θα εκτιμήσετε αυτό το άτομο πολύ περισσότερο γιατί θα πρέπει να προσπαθήσετε παραπάνω για να το προσεγγίσετε.

Υδροχόος

Κάποιες φορές είστε πολύ εγωκεντρικοί. Γιατί δεν βάζετε αυτή τη φορά στην άκρη τις δικές σας επιθυμίες για να εστιάσετε στις ανάγκες κάποιου άλλου; Η ανιδιοτέλεια σας θα φέρει θετικά αποτελέσματα και στους δυο σας.

 Ιχθύες

Μην αποκλείετε τίποτα από τη ζωή σας! Μπορεί να έχετε εκ διαμέτρου αντίθετες πολιτικές απόψεις με αυτό το άτομο, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να το ξεγράψετε από τη ζωή σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι θα απολαύσετε την ενασχόλησή σας με κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments