Video

Έφυγε αιφνιδιαστικά ο Χαϊκάλης από την παράσταση του Φιλιππίδη

Έφυγε αιφνιδιαστικά ο Χαϊκάλης από την παράσταση του Φιλιππίδη
Ποιος ήταν ο λόγος αποχώρησης του αγαπημένου ηθοποιού;

Όπως όλα έδειχναν ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης, δύο αγαπημένοι και καταξιωμένοι ηθοποιοί θα έπαιζαν μαζί στην θεατρική παράσταση Δάφνες και Πικροδάφνες. Τελευταία στιγμή όμως τα πράγματα άλλαξαν… Ειδικότερα και σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Happy Day, υπήρξε διαφωνία ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς, με αποτέλεσμα ο Παύλος Χαϊκάλης να αποχωρήσει από την θεατρική παράσταση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης ηγείται του εν λόγω θεατρικού σχήματος. Αυτή ωστόσο είναι η δεύτερη φορά που ο Παύλος Χαϊκάλης αποχωρεί από τη συγκεκριμένη παράσταση, καθώς ήταν να συνεργαστούν στο ίδιο έργο το 2015 αλλά  και πάλι είχε φύγει ο ηθοποιός. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο τι ήταν ακριβώς αυτόν που  οδήγησε τον Παύλο  Χαϊκάλη σε αυτή του την κίνηση.

Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, καθώς και πολιτικός. Έζησε τα παιδικά του χρόνια και πήγε σχολείο στην Πάτρα. Έχει εμφανιστεί στην ταινία Safe Sex, όπως και στις τηλεοπτικές σειρές Δύο Ξένοι, Τα κορίτσια του Μπαμπά, Η Πολυκατοικία, Πενήντα-Πενήντα, Βέρα στο δεξί και στο θεατρικό έργο Ψέμα στο ψέμα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Επίσης, έπαιξε στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά οι Συμμαθητές. Αν και δεν έχει δώσει τροφή για σχόλια αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ο Παύλος Χαϊκάλης έχει κάνει δυο γάμους, έχει δυο διαζύγια, έναν γιο ετών 25.

Η ενασχόληση του  ηθοποιού με την πολιτική

Στις εκλογές του 1993 ο Παύλος Χαϊκάλης, ήταν υποψήφιος βουλευτής με την Πολιτική Άνοιξη. Κατέβηκε στην εκλογική περιφέρεια Αχαΐας λαμβάνοντας 1.006 σταυρούς προτίμησης, κατατασσόμενος στην πέμπτη θέση ανάμεσα στους 11 υποψηφίους του κόμματός του.  Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην εκλογική περιφέρεια Αττικής λαμβάνοντας 18.533 σταυρούς προτίμησης, κατατασσόμενος στην πρώτη θέση ανάμεσα στους 15 υποψηφίους του κόμματός του. Στις εκλογές του Ιουνίου 2012 επανεξελέγη βουλευτής, έχοντας τοποθετηθεί στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου του κόμματός του, πάλι στην περιφέρεια Αττικής. Ανανέωσε τη θητεία του στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Στις 18 Ιουλίου 2015 ανέλαβε τη θέση του υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης μέχρι και τις 27 Αυγούστου 2015, όταν παραιτήθηκε η κυβέρνηση Τσίπρα.

Δείτε τα όσα ειπώθηκαν στη εκπομπή Happy Day:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments