Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [09/06/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [09/06/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [09/06/20].

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [09/06/20]. Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης βρίσκεται στους Ιχθύες, θέση που τον κάνει μαχητή της πίστης και της εμπιστοσύνης. Επειδή αυτός έχει προκαλέσει πάλες με το άγνωστο, είναι απαραίτητο να παραμένει αισιόδοξος και προσαρμοστικός. Η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 25 Ιουνίου, ενώ στις 27 του μήνα ο Άρης θα περάσει στον Κριό. Αυτά είναι ευχάριστα νέα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, καιρός να γίνετε πιο εφευρετικοί και κοινωνικοί. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα φέρει αλλαγές το μεσημέρι. Μετά η Σελήνη συμπράττει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Διδύμους. Τώρα που συνειδητοποιείτε πόσο εύστροφοι είστε, φροντίστε να μάθετε και να κάνετε επαφές!

Την Τρίτη πολλοί θα δεσμευτείτε σε διάφορα ταξιδιωτικά σχέδια που αναβάλλατε λόγω της πανδημίας… Αν και δεν θα σταματήσετε να ανησυχείτε μήπως κάτι πάει στραβά, μέχρι να πραγματοποιηθούν. Φροντίστε να ελέγξετε όλες τις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα. Η σημερινή μέρα θα ευχαριστήσει με κάποιον τρόπο, όσους ξέρετε να σχεδιάζετε τις ενέργειές σας. Θα έχετε τύχη και εύνοια από το σύμπαν.

prodosiaΤην Τρίτη μπορεί να αναστατωθείτε από άσχημα νέα για κάποιο άτομο που γνωρίζετε ή για ένα σημαντικό γεγονός στη χώρα όπου ζείτε. Η μέρα θα είναι ιδιαίτερα τεταμένη για όσους έχετε δεσμεύσεις με δικαστικά ή νομικά όργανα. Ένα παιδί ή νεαρό άτομο στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου, θα είναι το θέμα μιας τηλεφωνικής ή διαδικτυακής συζήτησης που θα κάνετε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Την Τρίτη θα κάνετε μια συζήτηση που θα βοηθήσει να λάβετε μια σημαντική απόφαση. Μπορεί να σχεδιάσετε ή να οργανώσετε μια σημαντική δέσμευση για αύριο. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για τις οικονομικές σας υποθέσεις, αρκεί να μην δείξετε πονηριά ή απληστία.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα εκπλαγείτε από διάφορα προβλήματα στο σπίτι σας. Ενδεχομένως να χρειαστούν επισκευές σε οικιακές συσκευές ή να προκύψουν ζημιές σε εγκαταστάσεις. Σήμερα θα χαρείτε με μια συνάντηση ή μια εκδήλωση που σχετίζεται με έναν φίλο. Αποφύγετε τις συγκρούσεις, καθώς τα πράγματα δεν θα πάρουν την επιθυμητή κατεύθυνση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Τρίτη ορισμένες από τις σημαντικότερες δεσμεύσεις σας θα σχετίζονται με τους συγγενείς σας. Οι φιλικές σχέσεις θα παίξουν επίσης σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Σε γενικές γραμμές οι καθημερινές δεσμεύσεις εξελίσσονται όπως συνήθως. Νέες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα, θα μείνουν στη ζωή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Τρίτη θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα ή αγχωτικές καταστάσεις. Οι κύριες δεσμεύσεις σας θα σχετίζονται με ταξίδια ή άτομα που ζουν σε άλλα μέρη. Μπορεί να εκπλαγείτε από μια συνομιλία ή μια πρόταση, από ένα άτομο που δεν ζει στο σπίτι σας. Οι περιστάσεις θα είναι ευνοϊκές για να αναπτύξετε τα οικονομικά σας σχέδια και να λάβετε χρήματα. Να είστε προσεκτικοί στο χώρο εργασίας σας, καθώς οι περισπασμοί μπορεί να προκαλέσουν λάθη ή παραλείψεις.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments