Ελλάδα

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Ζάκυνθο: Συγκλονίζει ο αδερφός της 37χρονης

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Ζάκυνθο: Συγκλονίζει ο αδερφός της 37χρονης
Μαφιόζικη εκτέλεση στη Ζάκυνθο: «Είχαν στόχο τον γαμπρό μου και την πλήρωσε η αδελφή μου που δεν έφταιγε»

Μαφιόζικη εκτέλεση και συμβόλαιο θανάτου, βλέπει η αστυνομία πίσω από την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε χθες ζευγάρι στη Ζάκυνθο, με την 37χρονη γυναίκα να χάνει τη ζωή της από σφαίρα ενώ ο 53χρονος σύζυγος της τραυματίστηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο αδελφός της άτυχης γυναίκας και μητέρας τριών ανήλικων παιδιών μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Μου έδειχνε πως φοβόταν ότι θα συμβεί κάτι κακό. Δεν μου είχε πει κάτι ξεκάθαρα, αλλά το έβλεπα στα μάτια της ότι φοβόταν. Ως συνήθως την πληρώνει αυτός που δε φταίει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε:

Οι αστυνομικές αρχές έχουν ρίξει το βάρος σε υποθέσεις που απασχόλησαν τη δικαιοσύνη κατά το παρελθόν και αφορούν τον 53χρονο άντρα, ενώ συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Ζακύνθου, από την δολοφονία της 37χρονης γυναίκας και τον τραυματισμό του 53χρονου συζύγου της, το μεσημέρι της Τρίτης 9 Ιουνίου στην περιοχή του Αγίου Σώστη Ζακύνθου. Στο νησί της Ζακύνθου είχε σημάνει συναγερμός από χθες όταν το ζευγάρι δέχτηκε πυροβολισμούς από αγνώστους που ήταν ντυμένοι αστυνομικοί με αποτέλεσμα η 37χρονη να σκοτωθεί, ενώ ο σύζυγός της να είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι επέβαινε σε μηχανή και κατευθυνόταν προς το σπίτι τους στην περιοχή του Αγίου Σώστη. Λίγα μέτρα πριν, μια άλλη μηχανή τους πλησίασε και οι άγνωστοι δράστες άρχισαν να πυροβολούν κατά του ζευγαριού. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας που ψάχνει στοιχεία για τους δράστες της επίθεσης κατά των δύο ατόμων. Πλέον οι αστυνομικές αρχές έχουν ρίξει το βάρος σε υποθέσεις που απασχόλησαν τη δικαιοσύνη κατά το παρελθόν και αφορούν τον 53χρονο άντρα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δράστες φορούσαν κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα, ενώ έδωσαν στο θύμα την εντύπωση πως πρόκειται για αστυνομικούς. Όταν είδαν την μοτοσικλέτα του 53χρονου φαίνεται να του έκαναν σήμα να σταματήσει και όταν αυτός επιβράδυνε την μηχανή, τότε οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν προς το μέρος τους, σκοτώνοντας ακαριαία την 37χρονη γυναίκα του. Οι δράστες περιγράφονται ως «ένας ψηλός και ένας κοντός», ενώ φορούσαν σκούρες φόρμες. Μετά την μαφιόζικη εκτέλεση, τράπηκαν σε φυγή. Ο οδηγός της μηχανής, σύντροφος της 37χρονης, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ζακύνθου και αναμένεται να μεταφερθεί με ελικόπτερο στην Αθήνα. Στο νησί βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση προκειμένου οι δράστες να μην καταφέρουν να φύγουν με κάποιο από τα πλοία της γραμμής. Γι’ αυτό το λόγο και τις επόμενες ημέρες εντατικοί θα είναι οι έλεγχοι στο λιμάνι του νησιού.

Ο 53χρονος άντρας με τις βαριές ποινικές υποθέσεις στο ενεργητικό του, νοσηλεύεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο, ύστερα από μαφιόζικη επίθεση που δέχτηκε μαζί με την 37χρονη γυναίκα του που έπεσε νεκρή από σφαίρες.

Ο 53χρονος είχε κατηγορηθεί για υπόθεση ναρκωτικών και για υπόθεση μαστροπείας και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αποφυλακίστηκε το 2014 και έκτοτε δεν απασχόλησε ξανά τις Αρχές. Η σύζυγός του, η οποία έπεσε νεκρή, ήταν επιχειρηματίας στο Δήμο Λαγανά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε ενοικιαζόμενα δωμάτια και εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων. Σημειώνεται ότι οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και συλλέγουν ότι διαθέσιμο στοιχείο υπάρχει, στο πλαίσιο εντοπισμού των δραστών το συντομότερο δυνατό, ενώ η μηχανή που επέβαινε το ζευγάρι μεταφέρθηκε στην Αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments