Lifestyle

Με τη Λίνα και στην κόλαση

Με τη Λίνα και στην κόλαση
Με 5,1 εκατομμύρια followers έχει έναν από τους πιο διάσημους λογαριασμούς στο instagram.

Αδιαμφισβήτητα η Λίνα είναι μια γυναίκα που ξεχειλίζει από ομορφιά, πάθος και γοητεία. Το λάγνο βλέμμα της μαγνητίζει και κάθε φορά που ποστάρει φωτογραφίες της στα social media τα σχόλια των θαυμαστών της πέφτουν βροχή. Γεννήθηκε στο Μαϊάμι και είναι 28 ετών και θεωρείται ένα από τα πιο δυναμικά μοντέλα. Το κορμί της είναι μια όαση ευτυχίας στα μάτια κάθε άνδρα, και μέχρι στιγμής αριθμεί 5,1 εκατομμύρια followers στο Instagram οι οποίοι αυξάνουν διαρκώς.

Δεν είναι άδικο αν την χαρακτηρίζαμε μια από τις “βασίλισσες” του instagram. Η Λίνα Πέρεζ ξεκίνησε στα 18 της ως μοντέλο, αλλά απογοητεύτηκε γρήγορα και τα παράτησε. 4 χρόνια αργότερα είδε τη δυναμική που μπορούσε να της προσφέρει το Instagram και ξεκίνησε να χτίζει την καριέρα της έτσι. Μετά την διαδικτυακή της “έκρηξη” έγινε αυτό που ονειρευόταν από μικρή. Το απόλυτο κορμί για να διαφημίζει εσώρουχα και μαγιό. Εμφανίστηκε σε πολλά περιοδικά, ενώ εκπληκτική ήταν και η φωτογράφισή της για το Playboy.

Αν και γεννήθηκε στο Μαϊάμι τα γονίδιά της πρέπει σίγουρα να έχουν ρίζες και από Λατινική Αμερική. Διαθέτει πληθωρικό στήθος, έχει τα κλασικά οπίσθια Λατίνας και στο προφίλ της στο Instagram είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που δεν θα φοράει το μαγιό. Κυρίως μπικίνι. Τις φορές που δεν είναι με μαγιό, είναι με κάτι κορμάκια στο σπίτι και ποζάρει στα πιο βολικά σημεία.  Με αυτό το μελαψό κορίτσι είναι σίγουρο πως θα παλεύεις να αρθρώσεις λέξεις, αλλά μόνο επιφωνήματα θα βγαίνουν.

Στις τελευταίες εικόνες που πόσταρε στο Instagram ανέβασε δυο φωτογραφίες στη μια με ένα αποκαλυπτικό μπικίνι και στην άλλη με ένα καυτό τζιν σορτσάκι. Και ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους ποια από τις δυο προτιμούν περισσότερο. Δεν χρειάστηκαν παρά λίγα λεπτά και τα σχόλια γέμισαν τη σελίδα της με τους περισσότερους να μην μπορούν να επιλέξουν αφού και οι δυο φωτογραφίες είναι πραγματικά …λουκούμια! Μέσα σε μια ώρα από την ανάρτησή της τα likes ξεπέρασαν τα 45.000.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments