Πολιτική

Η απίθανη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στην Όλγα Τρέμη

Η απίθανη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στην Όλγα Τρέμη
Τι είπε ο πρόεδρος του Σύριζα στη δημοσιογράφο σε συζήτηση στο πλαίσιο του Οικονομικού Forum των Δελφών.

Φωτιές άναψε ο κ. Αλέξης Τσίπρας με την απάντηση που έδωσε στην δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη κατά τη διάρκεια συζήτησης στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών. Η απάντηση του προέδρου του Σύριζα αφορούσε ερώτηση της δημοσιογράφου για τη διαπλοκή με αφορμή συνέντευξη του κ. Τσίπρα στην εφημερίδα Καθημερινή όπου αναφέρθηκε στο θέμα της διαφθοράς. Η κα Τρέμη ρώτησε τον κ. Τσίπρα “Ποια είναι η διαπλοκή; Σε τι συνίσταται η αγριότητά της;” και ο κ. Τσίπρας με την ευθύτητα που πολλές φορές τον χαρακτηρίζει απάντησε: “κοιτάξτε, ας μην κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε.

Όλοι καταλαβαίνουμε τι είναι η διαπλοκή. Κατ’ αρχάς, και εσείς το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, και το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά διότι εγώ θεωρώ ότι είσαστε και θύμα ως δημοσιογράφος αυτής της συζήτησης, διότι πιστεύω ότι στο τέλος της ημέρας οι δημοσιογράφοι επιχειρούν -οι περισσότεροι όχι όλοι- να κάνουν τη δουλειά τους, και μέσα σε ένα κλίμα που έχει να κάνει με αντιπαραθέσεις, συγκρούσεις, οικονομικά συμφέροντα, κάνουν τους τροχονόμους στο τέλος της ημέρας”.

Η κα Τρέμη σχολιάζοντας την απάντηση του κ. Τσίπρα είπε: “Εγώ δεν αισθάνομαι τροχονόμος. Αισθάνομαι παράπλευρη απώλεια, αν θέλετε να σας το πω αλλιώς” με τον κ. Τσίπρα να της απαντά  “ενδεχομένως έχετε δίκιο” με τους δυο να ξεσπούν και σε γέλια.

Συγκεκριμένα, ο διάλογος του κ. Τσίπρα με την Όλγα Τρέμη ήταν ο εξής:

–Αλέξης Τσίπρας: Είστε θύμα της διαπλοκής. Οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους και στο τέλος της ημέρας καταλήγουν να κάνουν τους τροχονόμους μεγάλων συμφερόντων

Όλγα Τρέμη: Δεν αισθάνομαι τροχονόμος, αισθάνομαι παράπλευρη απώλεια.

Αλέξης  Τσίπρας: Ενδεχομένως να έχετε δίκιο.

Δείτε το επίμαχο σημείο στο παρακάτω video στο 36:30

Στη συνέχεια η κα Τρέμη ρώτησε τον κ. Τσίπρα αν θα επαναξιολογούσε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε ο Σύριζα ως κυβέρνηση τα Μέσα Ενημέρωσης με τον κ. Τσίπρα να απαντά ότι έχει επαναξιολογήσει τον τρόπο λέγοντας συγκεκριμένα ότι: “δεν θεωρούμε ότι τα κάναμε όλα σωστά”. Η ερώτηση για την διαπλοκή έγινε προς το τέλος της συζήτησης η οποία είχε διάρκεια περίπου 40 λεπτά, ενώ στο τέλος ο πρόεδρος του Σύριζα ζήτησε από την κα Τρέμη να συντονίσει ένα debate μεταξύ εκείνου και της κας Φώφης Γεννηματά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments