Video

Έρωτας μετά επεισόδιο 94: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 10/6 – Ο Λεγάτος ξαναχτυπά

Έρωτας μετά επεισόδιο 94: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 10/6 – Ο Λεγάτος ξαναχτυπά
Έρωτας μετά επεισόδιο 94: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (10/6/2020) της σειράς του ALPHA.

Η Άννα επανενώνεται με την οικογένειά της αλλά και με τον Κωνσταντίνο – η απουσία της σορού του Λεγάτου κάνει ξεκάθαρο σε όλους πως η υπόθεση δεν έχει τελειώσει. Ο Γιώργος ψάχνοντας για απαντήσεις βρίσκει την Σοφία νεκρή. Ανακρίνει εκ νέου τον Τυφλό και τον Σταύρο. Παράλληλα το σχέδιο Όλγας και Παπαδόπουλου ναυαγεί και οι δυο προσπαθούν να πιαστούν από όποια άκρη μπορούν. Η Κατερίνα πιέζει τον Ηλία να πάρουν τον έλεγχο της εταιρίας δημιουργώντας ρήξη μεταξύ τους. Ένας νέος κίνδυνος όμως πλησιάζει απειλητικά.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ALPHA είδαμε πως: Ο Παπαδόπουλος και η Όλγα βρίσκουν καταφύγιο σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. O Παπαδόπουλος υπόσχεται στην Όλγα ότι θα τη βοηθήσει. Αργότερα συναντάει τον Γιώργο, στον οποίο προτείνει να παρέχει προστασία στην Όλγα, με αντάλλαγμα πληροφορίες για τον Αφεντάκη. Παράλληλα, ο Δημήτρης προσφέρεται να βοηθήσει την Σοφία να γλυτώσει απ’ τον Λεγάτο.

Τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή, όταν ο Λεγάτος ανακαλύπτει ότι η Σοφία του κρύβει την επικοινωνία της με τον Δημήτρη. Η Άννα βρίσκει το κουράγιο να το σκάσει από το σπίτι. Ο φόβος της όμως για τον Λεγάτο την κάνει να επιστρέψει. Εκεί ο Λεγάτος της λέει ότι ήρθε η ώρα να τον σκοτώσει και της δίνει ένα περίστροφο. Η Άννα τον πυροβολεί.

Η ιστορία της σειράς

Η αρχή έγινε με ένα τροχαίο… Η ιστορία εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους. Σε ένα τροχαίο με δύο επιβάτες, η γυναίκα εξαφανίζεται και ο άντρας πέφτει σε κώμα. Τα ερωτήματα πολλά… Πώς έγινε το ατύχημα; Πού εξαφανίστηκε η γυναίκα; Τι δουλειά είχαν αυτοί οι δύο μαζί; Η αναγνώριση φέρνει ανατροπές και αποκαλύπτει το μυστικό τους… Ηταν εραστές. Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, τρία χρόνια πριν, δύο ζευγάρια γνωρίζονται, μια φιλία και ένας έρωτας ξεκινά. Το «Ερωτας μετά» βασίζεται στην αργεντίνικη σειρά της Telefe «Amar despues de amar».

Στη σειρά ξεχωρίζουν στο ρόλο της Αντιγόνης, η Μπέτυ Λιβανού και στον ρόλο του Λύσανδρου, ο Νίκος Γαλανός, για τους οποίους τα λόγια είναι περιττά. Το καστ συμπληρώνουν Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Κόκλας, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γωγώ Καρτσάνα, Γιώργος Παπαπαύλου, Λένα Δροσάκη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Νίκος Νικολάου, Αλέξανδρος Μούκανος, Παναγιώτης Καρμάτης, Σόλων Τσούνης, κ.ά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments