Video

Ευδοκία Ρουμελιώτη στα «Μεσάνυχτα»: Η υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε και ο χαμός της μητέρας της

Ευδοκία Ρουμελιώτη στα «Μεσάνυχτα»: Η υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε και ο χαμός της μητέρας της
Ευδοκία Ρουμελιώτη στα «Μεσάνυχτα»: Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη και μίλησε για όλα μεταξύ άλλων για τις δύο πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της.

Η γνωστή ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη και στα “Μεσάνυχτα”  μιλώντας για όλα, μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή αλλά και για την υιοθεσία ενός παιδιού που τελικά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ακόμη η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε για το κενό που άφησε στη ζωή της η απώλεια της μητέρας της.

“Η στιγμή που αποχωριστήκαμε το παιδί και η στιγμή που έχασα τη μητέρα μου ήταν οι πιο δύσκολες της ζωής μου”, είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Όπως εξομολογήθηκε η ηθοποιός με τον σύζυγό της πριν από μερικά χρόνια γνώρισαν ένα εγκαταλελειμμένο παιδί στο νοσοκομείο και με τον καιρό δέθηκαν, παίρνοντας την απόφαση να γίνουν ανάδοχοι γονείς και στην πορεία να το υιοθετήσουν. Ωστόσο, αυτή η ιστορία δεν είχε το τέλος που επιθυμούσαν. “Το παιδί αυτό βρέθηκε τελείως αναπάντεχα στον δρόμο μας, σε ένα νοσοκομειακό περιβάλλον. Στην αρχή δεν γνωρίζαμε ούτε την προέλευση του παιδιού, ούτε τα σοβαρά προβλήματα υγείας που έχει. Το γνωρίσαμε όταν ήταν σχεδόν δύο ετών. Ήταν πέντε μήνες εγκαταλελειμμένο εκεί. Δεν πήραμε χαμπάρι πως δεθήκαμε με αυτό το παιδί, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν το είχαμε στο πρόγραμμα. Μέρα με τη μέρα δενόμασταν όλο και περισσότερο και είπαμε πως ό,τι πρόβλημα και να έχει αυτό το παιδί θέλουμε να το κάνουμε οικογένειά μας. Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην αναδοχή και αργότερα στην υιοθεσία.

“Κάναμε τα χαρτιά της αναδοχής, η οποία εγκρίθηκε μετά από πολλά χρόνια. Πήραμε το παιδί στο σπίτι και έπειτα θα προχωρούσαμε στην υιοθεσία. Δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε. Άκουσα σχόλια που με πλήγωσαν. Αναγκάστηκα να το αποκαλύψω δημόσια κι αυτό γιατί ήμασταν καθημερινά με τον άντρα μου σε συναντήσεις με κοινωνικούς λειτουργούς και στο νοσοκομείο. Καταλάβαμε ότι ήταν γελοίο να το κρατάμε μυστικό. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση μετά από τρία χρόνια που είχαμε αυτό το παιδί, να βγουν και να πούνε ότι δεν το είπαμε επειδή μπορεί να ήμασταν σε προνομιακή θέση. Δεν είχαμε καμία προνομιακή θέση όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος. Δεν ολοκληρώθηκε η υιοθεσία. Το είπαμε σε μια στιγμή που ήμασταν σίγουροι ότι δεν θα αλλάξει τίποτα. Πληρούσαμε και τις υποκειμενικές αλλά και τις αντικειμενικές προδιαγραφές για την υιοθεσία. Δεν ολοκληρώθηκε αλλά δεν ήταν δική μας η υπαιτιότητα είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η απώλεια της μητέρας της και η δωρεά οργάνων

Αναφορικά με την απώλεια της μητέρας της η οποία όπως δήλωσε, της στοίχισε πολύ, η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκάλυψε ότι η μητέρα της είχε την επιθυμία να δωρίσουν τα όργανά. «Η μητέρα μου πριν από οκτώ χρόνια περίπου γλίστρησε, έπεσε, χτύπησε στο κεφάλι και έμεινε σε κώμα για τρεις ημέρες και πέθανε. Ήταν δωρήτρια οργάνων αλλά δεν ασχολήθηκε κανείς. Και αναγκάστηκα με τον αδελφό μου να κινήσουμε γη και ουρανό, για να γίνει το αυτονόητο. Το αυτονόητο λοιπόν, έγινε δύσκολο. Αλλά τελικά σώσαμε επτά ανθρώπους με τη δωρεά οργάνων» είπε με ειλικρίνεια η ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments