Video

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση: Ο Διονύσης δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα του

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση: Ο Διονύσης δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα του
MasterChef 4 spoiler αποχώρηση: Το χθεσινό επεισόδιο ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο για τον Διονύση που μαγείρεψε για τελευταία φορά.

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση: Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε σε πολλές περιπτώσεις τον Διονύση να είναι συναισθηματικά φορτιμσένος. Έχοντας αντίπαλο τον Σταυρή γνώριζε ότι οι πιθανότητες να μείνει στο παιχνίδι δεν ήταν μεγάλες. Αυτό δεν τον εμπόδισε να μαγειρέψει για άλλη μια φορά με πάθος. Αυτό βγήκε στο πρώτο πιάτο που κλήθηκε να φτιάξει. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό με αποτέλεσμα να φύγει η Μάρλεν και εκείνος να πάει στον δεύτερο αγώνα με τον Κύπριο παίκτη.

Πριν ξεκινήσει η μαγειρική δοκιμασία ο Διονύσης μίλησε για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι και δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα του. Συγκεκριμένα τόνισε ότι πολλοί του έλεγαν να μη δηλώσει συμμετοχή. «Τις στιγμές που θυμάμαι και δεν θα ξεχάσω ποτέ, η μέρα που μου έδωσαν οι μέντορες δύο ποδιές, η μέρα που κέρδισα το τεστ δημιουργικότητας… Και άλλη μια στιγμή που θυμάμαι και δεν θα την ξεχάσω ποτέ ήταν χθες που ήταν όλα τα παιδιά στον εξώστη και με βοηθούσαν. Θυμάμαι πολλές στιγμές, αλλά αυτές είναι που μου έχουν μείνει πολύ δυνατές.

Σήμερα πάω “τάκο” για πρώτη φορά, ετοιμάζω τα πραγματάκια μου, έχω το κλειδί από τη μηχανή μου, έχω και τον μικρό που μου ανεβάζει πάντα το ηθικό, ο γιος μου… Πάω να μαγειρέψω με όρεξη. Όταν είπα να μπω στο MasterChef, οι φίλοι μου μού είπαν να μην μπω. Αλλά υπήρχε κάτι που μου έλεγε να μπω. Ήταν ο γιος μου… Από κάπου… Αισθανόμουν ότι έπρεπε να μπω. Άξιζε, έχω μάθει πάρα πολλά, έχω κερδίσει πολλά», είπε συγκινημένος ο Διονύσης Πρόιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διονύσης συγκινήθηκε και κατά τη διάρκεια της αποχώρησης όταν μίλησε για τη σχέση του με τον Σταυρή. Μπορεί να μην είχε φανεί τόσο πολύ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά οι δυο παίκτες είχαν έρθει κοντά και υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός. Παράλληλα πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Διονύσης πήγε στο παιχνίδι σαν ερασιτέχνης και κατάφερε να φτάσει μακριά. Είχε εξέλιξη μέσα στον διαγωνισμό και κατάφερε να παρουσιάσει μερικά εντυπωσιακά πιάτα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments