Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [10/06/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [10/06/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [10/06/20].

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [10/06/20].  Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο αγγελιαφόρος πλανήτης διαμένει στον Καρκίνο, γι’ αυτό η προσοχή σας στρέφεται στο σπίτι: Ασχολείστε με τις ανάγκες της οικογένειάς σας και όσα επιφέρουν ασφάλεια. Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις 18 Ιουνίου μέσα στον Καρκίνο – και εδώ θα επιστρέψει ορθόδρομος στις 12 Ιουλίου. Η συνολική διαμονή του σε αυτό το ζώδιο θα διαρκέσει έως τις 4 Αυγούστου. Με αίσια οπτική αναμένεται αυτή η ανάδρομη φάση του, μιας και ο Ερμής «επιδιορθώνει»… Και αυτό χρειάζονται όλοι, στο σπιτικό αλλά και τη ζωή τους!

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Υδροχόο και επικρατεί θετική ενέργεια. Γίνετε όσο πιο δημιουργικοί μπορείτε, με τον χρόνο σας και τις επαφές με άλλους. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει σε κενό πορείας, για όλη την υπόλοιπη μέρα. Έχετε το ελεύθερο να ασχοληθείτε με ό,τι θέλετε.Την Τετάρτη θα χρειαστεί να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και τις απροσδόκητες ιδιοτροπίες και επιθυμίες σας. Θα πρέπει να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα ή αντιπαραθέσεις με μια γυναίκα. Η ερωτική σας σχέση θα περάσει μια συναισθηματικά δύσκολη στιγμή, που ή θα την κάνει πιο δυνατή ή θα εμβαθύνει τις διαφορές μεταξύ σας. Όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα είστε στο τέλος της μέρας με τον/την αγαπημένο/η σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα χαρείτε με χρήματα που θα λάβετε, είτε με ένα έγγραφο από τη δουλειά ή κάποιον οργανισμό. Η Τετάρτη υποδεικνύει μια έκπληξη, που θα σχετίζεται με ένα σημαντικό γεγονός. Αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια μεγάλη αλλαγή τις επόμενες ημέρες.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Η Τετάρτη φέρνει πολλές δεσμεύσεις που δεν πρέπει να αναβληθούν. Αύριο θα προκύψουν νέες υποχρεώσεις, οπότε ολοκληρώστε άμεσα τις καθημερινές σας εργασίες. Σήμερα μπορεί να εγκαταλείψετε μια υπόσχεση που έχετε δώσει. Εάν ταξιδεύετε, θα χρειαστεί να ξεπεράσετε ορισμένα προβλήματα που σχετίζονται με τις μεταφορές ή τους συνταξιδιώτες σας. Η Τετάρτη υποδεικνύει περισσότερη δουλειά με έγγραφα, ανταλλαγή αλληλογραφίας, τηλεφωνική επικοινωνία και πολλά άλλα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα είναι σημαντικό να προσαρμοστείτε πιο γρήγορα στις αλλαγές που θα προκύψουν. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα εξελιχθούν ευνοϊκά, καθώς και οι επαφές με άτομα από διάφορα μέρη. Θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας και θα χαρείτε με μερικά επιπλέον χρήματα στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Μην αγνοείτε τα όνειρα ή τη διαίσθησή σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Τετάρτη θα απογοητευθείτε από τα λόγια ή τις ενέργειες ενός ατόμου με το οποίο έχετε στενή σχέση. Τα γεγονότα στη ζωή μιας γυναίκας με την οποία συνδέεστε, πιθανόν να σας προκαλέσουν αντικρουόμενα συναισθήματα. Η Τετάρτη είναι καλή μέρα για τη δουλειά ή την επιχείρησή σας, αρκεί να μην προσπαθήσετε να εξαπατήσετε ή να χειραγωγήσετε κανέναν. Τυχόν συγκρούσεις θα έχουν δυσάρεστη εξέλιξη.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments