Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [10/06/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [10/06/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [10/06/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για την Τετάρτη [10/06/20].

Κριός

Η ενέργεια της μέρας σας ενθαρρύνει να πείτε μερικά αναγκαία ψέματα σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, για να καλύψετε μια πολύ ενοχλητική αλήθεια. Αυτή η τακτική θα δουλέψει για λίγο, αλλά μετά θα αρχίσει να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Καλύτερα να είστε ειλικρινείς από την αρχή.

Ταύρος

Έχετε σχηματίσει λανθασμένη άποψη, για κάποιο άτομο που δεν έχετε γνωρίσει ακόμη αυτοπροσώπως. Πιστεύετε ότι είναι τέλειο. Ωστόσο, θα πρέπει να το γνωρίσετε αρκετά πριν μπορέσετε να κρίνετε αν είναι το κατάλληλο για εσάς ή όχι.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό προκαλεί σύγχυση στη σχέση με ένα κοντινό σας πρόσωπο, που μέχρι τώρα ήταν αρκετά ξεκάθαρη. Και οι δύο θέλετε να είστε μαζί, αλλά δεν μπορείτε να συμφωνήσετε για το κοινό σας μέλλον. Μην ανησυχείτε ακόμη για αυτό. Απλώς, απολαύστε αυτό που ζείτε τώρα. Οτιδήποτε άλλο απλά θα περιπλέξει τα πράγματα.

Καρκίνος

Μην αφήσετε ορισμένα γοητευτικά χαρακτηριστικά να θολώσουν την κρίση σας για κάποιο άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα. Η ενέργεια της μέρας υποδεικνύει ότι μάλλον δεν έχετε συνειδητοποιήσει όλη την αλήθεια. Άρα δεν πρέπει να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, σχετικά με τον τρόπο που θα πρέπει να προχωρήσει η σχέση σας.

Λέων

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει σύγχυση μεταξύ αυτών που λέει κάποιο κοντινό σας πρόσωπο και σε αυτά που εσείς καταλαβαίνετε. Αν αναζητάτε τον έρωτα, μην υποθέτετε αμέσως: Το ότι σας αρέσει, σας χαμογελά και σας ακούει αυτό το άτομο, δεν σημαίνει ότι θέλει και να βγείτε ραντεβού. Περιμένετε πριν βγάλετε συμπεράσματα.

Παρθένος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας υποδηλώνει ότι κάποιος/α που μόλις γνωρίσατε, έχει εντελώς διαφορετικές αξίες από εσάς. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σύγκρουση. Μπορείτε απλά και οι δύο να σεβαστείτε το γεγονός ότι δεν κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος και να προσπαθήσετε να τα πάτε καλά. Αλλά μην περιμένετε ότι θα μοιραστείτε κάποτε τα ίδια ιδεώδη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να περάσετε καλά μαζί.

Ζυγός

Μην αφήνετε το τρέχον πλανητικό σκηνικό να σας οδηγήσει σε λάθος κατεύθυνση. Εάν μόλις ξεκινήσατε μια σχέση, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το άτομο αυτό δεν είναι ακριβώς όπως περιμένατε, και ίσως να ισχύει το ίδιο και για αυτόν/αυτήν. Να είστε ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον.

Σκορπιός

Η ενέργεια της μέρας σας δίνει την ευκαιρία να δείτε το άτομο που σας ενδιαφέρει υπό νέο πρίσμα. Το πρόβλημα είναι ότι ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε τις μέχρι τώρα απόψεις σας για αυτό. Αυτό από τη μία πλευρά σας φέρνει πιο κοντά – αλλά με έναν άλλο τρόπο δημιουργεί μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ σας. Με τη συζήτηση θα καταφέρετε να βρείτε και πάλι κοινό έδαφος μεταξύ σας.

Τοξότης

Μην αγχώνεστε αν δεν μπορείτε να καταλάβετε πώς πάει το τελευταίο σας φλερτ. Σήμερα θα ανακαλύψετε αν το αντικείμενο του πόθου σας ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς ή όχι. Η διαίσθησή σας λέει ότι ενδιαφέρεται πολύ, η συμπεριφορά του δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Εμπιστευτείτε αυτό που σας λέει η καρδιά σας.

Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό σας βοηθάει να προσποιηθείτε ως ένα σημείο – αλλά αυτό σας προσφέρει κάτι; Θεωρείτε ότι η συμπεριφορά που έχετε υιοθετήσει, μπορεί να αλλάξει μια σχέση προς το καλύτερο ή βοηθάει να κρατήσετε ένα άτομο κοντά σας; Ίσως στην πραγματικότητα δεν θέλει κάτι τέτοιο, γι’ αυτό ξανασκεφτείτε το. Γιατί δεν μπορείτε απλά να είστε ο εαυτός σας;

Υδροχόος

Η ενέργεια της μέρας σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει στην σχέση σας. Αν και οι δύο είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που σχετίζεστε και κάνετε πρόοδο, όλα καλά. Αλλά αν κάποιος από τους δύο έχει δεύτερες σκέψεις, τότε είναι καλύτερα να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας.

Ιχθύες

Υπάρχουν έρωτες και έρωτες… Και σήμερα ειδικά, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο είδος της σχέσης που θέλετε να έχετε. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τις κολακείες κάποιου/κάποιας, αν δεν είστε βέβαιοι ότι θέλετε κι εσείς να είστε μαζί του/της.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments