Ελλάδα

Αυτή είναι η γυναίκα που επιτέθηκε με το βιτριόλι – Οι αστυνομικοί κατέληξαν

Αυτή είναι η γυναίκα που επιτέθηκε με το βιτριόλι – Οι αστυνομικοί κατέληξαν
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 34χρονης Ιωάννας.

Μια ανάσα από τον εντοπισμό και τη σύλληψη της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα το πρωί της 20ης Μαϊου στην Καλλιθέα βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές οι οποίες αναζητούν αυτές τις ώρες μια συγκεκριμένη γυναίκα η οποία τα τελευταία 24ωρα έχει εξαφανισθεί. Η γυναίκα αυτή είχε εμμονή με την Ιωάννα και ανήκει στο ευρύτερο περιβάλλον της 34χρονης, χωρίς όμως οι Αρχές να μπορούν να πουν με βεβαιότητα εάν είναι από το επαγγελματικό ή οικογενειακό περιβάλλον.

Η δράστιδα έχει ταυτοποιηθεί, αλλά οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση την αναζητούν μιας και τα ίχνη της έχουν εξαφανιστεί αλλά είναι θέμα χρόνου να τη συλλάβουν. Η γυναίκα αυτή είναι από την Αθήνα και σύμφωνα με πληροφορίες δεν ανήκει στον αρχικό κύκλο υπόπτων. Οι αστυνομικές αρχές έφθασαν στην εν λόγω γυναίκα εξετάζοντας όλα τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους, από την ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων μέχρι τη μαρτυρία οδηγού ταξί, αλλά και από τις εικόνες των υλικών των κλειστών κυκλωμάτων που πήραν από τις επιχειρήσεις της περιοχής όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Η αστυνομία μόλις εντοπίσει τη συγκεκριμένη γυναίκα θα την εξετάσει ρωτώντας την όλα όσα γνωρίζει για το περιστατικό αλλά και για το θύμα, ενώ θα επιμείνει και στα αίτια της επίθεσης. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι αυτή η γυναίκα η οποία είχε μελετήσει πάρα πολύ καλά το σχέδιο της επίθεσής έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες ώρες από τον τόπο διαμονής της που ενισχύει ακόμη περισσότερο τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί εις βάρος της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα αυτή διατηρούσε περιστασιακές σχέσεις με άνδρα ο οποίος ήταν στο περιβάλλον της 34χρονης και πίστευε ότι η Ιωάννα αποτελεί “εμπόδιο” στο να δημιουργήσει μια σταθερή σχέση με τον συγκεκριμένο άνδρα. Έχοντας λοιπόν πάθε εμμονή με την 34χρονη έβαλε σε εφαρμογή το σατανικό της σχέδιο με σκοπό όχι να σκοτώσει αλλά να βλάψει ανεπανόρθωτα την Ιωάννα. Η τελευταία μάλιστα συνεχίζει τη νοσηλεία της ενώ αναμένονται και άλλα χειρουργεία για την όσο δυνατή και καλύτερη αποκατάσταση του προσώπου και των σημείων του σώματός της τα οποία κάηκαν από την χημική ουσία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments