Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Προσήχθη βασική ύποπτος της υπόθεσης

Επίθεση με βιτριόλι: Προσήχθη βασική ύποπτος της υπόθεσης
Επίθεση με βιτριόλι: Οι αστυνομικές αρχές έχουν στα χέρια τους την βασική ύποπτο για την υπόθεση.

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται η βασική ύποπτος της επίθεσης με βιτριόλι. Τις τελευταίες μέρες η αστυνομία είχε επικεντρωθεί σε δυο γυναίκες από το κοντινό περιβάλλον του θύματος που πρόσφατα είχαν προστριβές με την 34χρονη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο γυναίκες δεν ήταν στα πρόσωπα που είχαν κεντρίσει το ενδιαφέρων των αρχών στην αρχή της έρευνας.

Τα δεδομένα που έφτασαν στα γραφεία των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. από την ανάλυση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων αλλά και από καταθέσεις από το φιλικό περιβάλλον του θύματος έδειξαν τα δυο αυτά πρόσωπα και οδήγησαν, τελικώς, στην προσαγωγή μιας 35χρονης.  Η 35χρονη είναι μια ιδιωτική υπάλληλος η οποία κατά πληροφορίες είχε ερωτική αντιζηλία με την Ιωάννα. Η συγκεκριμένη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη ΓΑΔΑ και δίνει κατάθεση,ενώ αναμένεται να γίνει το ίδιο και με την έτερη ύποπτη.

Η μεθοδολογία που εντυπωσίασε τις αρχές

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το τελευταίο διάστημα η αστυνομία είχε “εντυπωσιαστεί” με τους αξιωματικούς για τη μεθοδικότητα με την οποία σχεδίασε και εκτέλεσε την επίθεση. Χαρτογράφησε τις κάμερες της περιοχής, ποιες λειτουργούν, προς τα πού στρέφονταν, ποιες ήταν τυφλές. Όλα ήταν πολύ προσεκτικά σχεδιασμένα, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και ακρίβεια.

Όπως όλα δείχνουν η δράστης προμηθεύτηκε, το βιτριόλι από το Διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας πλαστά στοιχεία και διεύθυνση, ενώ χρησιμοποίησε ταξί που παρήγγειλε μέσω τηλεφωνικού θαλάμου για να την πάρει μακριά από το σημείο της επίθεσης. Φυσικά, γνώριζε ότι το κινητό τηλέφωνο θα μπορούσε να την βάλει σε μπελάδες. Γι’ αυτό και φρόντισε να το απενεργοποιήσει το διάστημα που θα έστηνε καρτέρι και θα χτυπούσε με το καυστικό υγρό το θύμα της. Ωστόσο κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό που πρόδωσε την 35χρονη ήταν η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να τηλεφωνήσει στην εταιρεία ραδιοταξί που τη μετέφερε προς και από το σημείο της επίθεσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments