Τεχνολογία

Android 11: Διαθέσιμη η Beta έκδοση

Android 11: Διαθέσιμη η Beta έκδοση
Android 11: Αν κάποιος χρήστης θέλει να πειραματιστεί μπορεί να το κάνει ελεύθερα.

Οι συσκευές που “τρέχουν” Andorid είναι οι εκατομμύρια καθώς το συγκεκριμένο λειτουργικό χρησιμοποιείται από πολλές εταιρίες Smartphones. Κάθε χρήστης περιμένει το επόμενο update για να δει τι αλλαγές θα γίνουν και πως θα επηρεάσει την λειτουργία της συσκευής του. Άπαντες περιμένουν αυτή την περίοδο το Andorid 11. Αυτό δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά είναι διαθέσιμη μια Beta έκδοση. Η πολυαναμενόμενη Beta έκδοση του Android 11 είναι πλέον διαθέσιμη για όσους θέλουν να πειραματιστούν και να εξερευνήσουν τα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης λογισμικού της Google.

Προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο για Google συσκευές, σε όλα τα Pixel τηλέφωνα εκτός από το πρώτο. Μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αλλαγές στις ειδοποιήσεις, ενώ θα υπάρξει ένα νέο τμήμα συζητήσεων, όπου όλες οι συνομιλίες σας θα κατηγοριοποιούνται εκεί.  Αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν και στις άδειες των εφαρμογών, με τις άδειες να ανακαλούνται όταν μία εφαρμογή έχει να χρησιμοποιηθεί καιρό. Τέλος θα υπάρχουν νέοι τρόποι ελέγχου των συνδεδεμένων συσκευών και των media, καθώς και βελτιώσεις στον τομέα της ιδιωτικότητας.

Google Maps: Θα μας βοηθάει να αποφύγουμε τον συνωστισμό

Στα περισσότερα κράτη του κόσμου έχει ξεκινήσει η άρση των περιοριστικών μέτρων. Πλέον οι περισσότεροι πολίτες μπορούν να μετακινούνται ελεύθερα. Μπορεί να μην υπάρχει κάποια απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά οι επιστήμονες έχουν τονίσει ότι πρέπει πρέπει να κρατάμε αποστάσεις να προσέχουμε την προσωπική μας υγιεινή και φυσικά να αποφεύγουμε όσο γίνεται τον συνωστισμό.

Στη μάχη κατά του συνωστισμού σε ένα μέρος μπαίνει και η Google.H Google παρουσίασε τις νέες της δυνατότητες του Google Maps που μπορούν να βοηθήσουν σε ασφαλές ταξίδι με αυτοκίνητο και κυρίως με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Με την τελευταία έκδοση των Google Maps σε Android και iOS, οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις σχετικά με το εάν τα ταξίδια τους θα επηρεαστούν και πως, που σημαίνει ότι η λειτουργία θα ενημερώνει για το πού υπάρχει η απαίτηση χρήσης μάσκας στις δημόσιες συγκοινωνίες, ή εάν υπάρχουν σημεία ελέγχου, ή περιορισμοί κατά τη διαδρομή της οδήγησης. Επίσης, θα επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν πόσος συνωστισμός μπορεί να υπάρχει σε έναν σταθμό τρένου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments