Video

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 105: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 11/6 – Η Θεοδοσία πετάει την Ελένη στον γκρεμό

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 105: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 11/6 – Η Θεοδοσία πετάει την Ελένη στον γκρεμό
Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 105: Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (11/06/2020) της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

O Κλεομένης είναι αμετάπειστος στην απόφασή του να φύγει με την Πηνελόπη στο Λονδίνο.  Η Πηνελόπη θα προτείνει ένα παράτολμο σχέδιο στον Μελέτη προκειμένου να ζήσουν ελεύθεροι τον έρωτά τους. Θα το αποδεχτεί όμως ο Μελέτης; Η Ασημίνα πανικοβάλλεται όταν μαθαίνει για την πολιορκία του Ιορδάνη στην Δρόσω, καθώς βλέπει μια μελλοντική απειλή στα σχέδια τους. Πώς θα αντιδράσει όταν η Δρόσω δείχνει να κάμπτεται απ’ την πολιορκία του; Την ίδια ώρα ο συνεταιρισμός θα δεχθεί ακόμα ένα πλήγμα.

Ο Νέστορας θα κάνει μια σημαντική ανακάλυψη για τον Κυπραίο, ύστερα απ’ την επίσκεψη ενός παλιού συμπολεμιστή του. Τα σχέδια του Νικηφόρου να εμποδίσει την βιομηχανική ζώνη κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα, καθώς ο Δούκας πληροφορείται τις υπόγειες κινήσεις του. Ο Λάμπρος εμμένει στην απόφαση του για το διαζύγιο, φέρνοντας συνεχώς την Θεοδοσία στα όρια της, με αποτέλεσμα μια τυχαία συνάντηση της με την Ελένη να βαφτεί με αίμα.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Η Πηνελόπη και ο Μελέτης παίρνουνε μια παράτολμη απόφαση για το μέλλον τους, την ώρα που η Ανέτ, ξεκινά μια απόπειρα να πλησιάσει τον γιο της. Παράλληλα ο Μιλτιάδης καταρρακώνεται απ’ όσα συμβαίνουν στον γάμο του Λάμπρου, όμως, εκείνος είναι αμετάπειστος στην απόφαση του. Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος βλέπει τα σχέδια του να ναυαγούν όταν πληροφορείται για το πραγματικό ποιόν του Θεοτόκη ενώ η Δρόσω δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη απ’ την Ρίζω που της φέρνει… προξενιό.

Ο Κλεομένης ανακοινώνει στην Πηνελόπη πως θα μετακομίσουν στο Λονδίνο ύστερα απ’ την άρνηση του Δούκα, σε κάποιες απαιτήσεις του, με την Πηνελόπη να βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ποιο πανούργο σχέδιο έχει και πάλι στο μυαλό του ο Κλεομένης; Η Θεοδοσία μπαίνει σε περιπέτειες στην προσπάθεια της, να βρει χρήματα για να προσλάβει δικηγόρο για το διαζύγιο ενώ την ίδια ώρα ο Λάμπρος θέτει μια ερώτηση στην Ελένη που απ’ την απάντηση της… θα κριθούν πολλά.

Η ιστορία

Οι Άγριες Μέλισσες είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τη σεζόν 2019-2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και η αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments