Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη [11/06/20]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη [11/06/20]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη [11/06/20].

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη [11/06/20].

Κριός

Κάπου στα σύννεφα περιφέρεται το μυαλό σας, αγαπητοί Κριοί! Γι’ αυτό ευθύνεται ο ονειροπόλος Ποσειδώνας, που βρίσκεται στη ζώνη σας της φαντασίας… Αλλά τον κεντρίζει για να τον συνεφέρει ο Ήλιος από τους Διδύμους και τη γωνιά σας της επικοινωνίας. Πρέπει να ελέγχετε διπλά το πρόγραμμα και να καταγράφετε τις υποχρεώσεις σας, για να μην σας διαφύγει κάτι σημαντικό. Μεταθέστε τα ταξίδια φαντασίας για αργότερα, που θα μπορείτε να κάνετε και κάτι γι’ αυτά.

Ταύρος

Ένα οικονομικό θέμα ενδέχεται να απασχολήσει το στενό σας περιβάλλον, αγαπητοί Ταύροι! Ο Ήλιος από τον οικονομικό σας τομέα, συγκρούεται με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα στην κοινωνική σας ζώνη. Όσο κι αν χαίρεστε να μοιράζεστε, δεν σημαίνει ότι θα παραβλέπετε ποιοι «ξεχνούν» να ξεπληρώνουν τα χρέη τους απέναντί σας. Είναι καιρός να πάρετε ξεκάθαρη θέση στο θέμα, πριν φτάσει να γίνει συνήθεια και εκμετάλλευση.

Δίδυμοι

Μην αποθαρρυνθείτε αν κάτι δεν κυλήσει άμεσα όπως θα θέλατε, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο διαβεβαιωτικός Ήλιος στο ζώδιό σας, σχηματίζει δυσχερές τετράγωνο με τον αναποφάσιστο Ποσειδώνα στον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών. Για τις επόμενες μήνες ίσως χρειαστεί να δουλέψετε λίγο παραπάνω, για να κερδίσετε τη σύμπνοια αυτών που αποφασίζουν. Να θυμάστε ότι η πειθώ σας παραμένει σε έξαρση για άλλη μία εβδομάδα, που θα φιλοξενείτε τον Ήλιο στα εδάφη σας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να διαχειριστείτε τις προσδοκίες σας με αρκετή υπομονή τώρα.

Καρκίνος

Πρέπει να εντάξετε περισσότερο ρεαλισμό στην αχαλίνωτη δημιουργικότητά σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Μια σύγκρουση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, κεντρίζει τις ζώνες σας της φαντασίας και της διεύρυνσης. Γι’ αυτό θα χρειαστεί να κάνετε ανακατάταξη των προτεραιοτήτων σας, ώστε να μην σας παιδέψουν τα νούμερα και τα στοιχεία. Τα συναισθήματα θα θολώσουν τη γραμμή μεταξύ λαχτάρας και πραγματικότητας… Και ίσως αποδεχθείτε παρορμητικά κάτι που δεν θα έπρεπε. Καλύτερα να ασχοληθείτε επί του παρόντος με τον οραματισμό των σχεδίων σας, αφήνοντας αποφάσεις και επόμενα βήματα για μια άλλη μέρα.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, είναι κάπως ασαφείς οι γραμμές μεταξύ φιλίας και ανταγωνισμού ή μεταξύ φιλίας και συναισθήματος! Μια αντίθεση του Ήλιου που σας κυβερνά με τον κρυψίνου Ποσειδώνα, ταράζει τους τομείς σας της κοινωνικότητας και των διεκδικήσεων κάθε είδους… Επειδή θα είναι δύσκολο να «διαβάσετε» τους άλλους, μην κάνετε τώρα βιαστικές κινήσεις. Ίσως κάποιοι έχουν άλλες προθέσεις από αυτές που καλοπροαίρετα νομίζετε. Επειδή δεν θα πάρετε ξεκάθαρες απαντήσεις αν ρωτήσετε, αφήστε τις αποφάσεις σας για μια άλλη μέρα.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, θα πετύχετε περισσότερα αν λειτουργήσετε αυτόνομα τώρα! Όσο κι αν θέλετε να συνεργαστείτε, κανείς δεν πρέπει να σας δυσκολέψει σε μια κρίσιμη στιγμή ενός εγχειρήματος. Ο διαβεβαιωτικός Ήλιος στον 10ο Οίκο σας των επιτυχιών, θα σας δείξει κάποιες πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες. Αλλά μια απρόβλεπτη όψη με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα στη ζώνη σας των συνεργασιών, ίσως κάνει τους άλλους αναξιόπιστους. Η συμβουλή των άστρων είναι να μην πάρετε τέτοια αχρείαστα ρίσκα.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, διχάζεστε ανάμεσα στην παραγωγικότητα και την περίπτωση να παραλείψετε κάποια στάδια στις κινήσεις σας; Γι’ αυτό ευθύνεται μια προκλητική όψη ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, στις ζώνες σας του οραματισμού και της διαχείρισης. Αλλά πρέπει να μείνετε εστιασμένοι στους στόχους, αντί να χρονοτριβείτε ψάχνοντας τη «σωστή» απάντηση. Η αναποφασιστικότητα είναι ίδιον της φύσης σας, άρα φανείτε αποδοτικοί μέχρι εκεί που μπορείτε. Κρατήστε αναλυτικές σημειώσεις και η διαύγεια θα επιστρέψει σύντομα.

Σκορπιός

Τα συναισθήματά σας θα αλλάζουν κάθε λεπτό που περνάει, αγαπητοί Σκορπιοί! Κάτι που θέλετε τώρα, μπορεί να σας είναι αδιάφορο σε λίγο. Γι’ αυτό ευθύνεται μια όψη ανάμεσα στον Ήλιο στον 8ο Οίκο σας του ερωτισμού, με τον Ποσειδώνα στον 5ο Οίκο σας της λαγνείας. Επειδή θα δυσκολεύεστε να ξεχωρίσετε τη λαχτάρα από την πραγματικότητα, καλύτερα να αναβάλετε για άλλη μέρα την όποια «επόμενη κίνηση»… Η ομίχλη που θα υπάρχει στο μυαλό σας, θα ντύσει τα πάντα με αίσιες προοπτικές που ίσως να μην έχουν.

Τοξότης

Οι ρομαντικές σας προθέσεις ίσως να μην είναι και τόσο ξεκάθαρες, αγαπητοί Τοξότες! Μια διασπαστική όψη ανάμεσα στον Ήλιο και τον απατηλό Ποσειδώνα, θολώνει τους τομείς σας των σχέσεων και του συναισθήματος. Ίσως το άτομο που σας ενδιαφέρει να έχασε τη διάθεσή του ή να είστε εσείς αντικείμενο πόθου κάποιου που δεν σας εμπνέει εμπιστοσύνη. Αφήστε τις αποφάσεις και τις υποσχέσεις για μια άλλη μέρα… Τώρα χαρείτε το παιχνίδι, για να μην πληγωθεί κανείς από μια «νεφελώδη» αλήθεια.

Αιγόκερως

Κάποια σχέδια ή προθέσεις σας μπορεί να βγουν εκτός πορείας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο διαυγής Ήλιος στον 6ο Οίκο σας της οργάνωσης, συγκρούεται με τον ασαφή Ποσειδώνα στον κοινωνικό τομέα σας. Αν και οι προκλήσεις θα έρχονται από παντού, εσείς δεν θα είστε αρκετά εστιασμένοι για να διεκπεραιώσετε όσα θέλατε. Αλλά αν αξιοποιήσετε τον οραματιστή Ποσειδώνα, ίσως εκπλαγείτε από μια απίστευτα καινοτόμα ιδέα σας… Γι’ αυτό ακολουθήστε τη φυσική ροή των πραγμάτων, αντί να τα αναλύετε.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, θα ακολουθήσετε τις παρορμήσεις σας ή θα προσηλωθείτε στις πιεστικές υποχρεώσεις; Αυτό το δίλημμα θα σας θέσει η σύγκρουση του Ποσειδώνα στη ζώνη σας του χρήματος και της εργασίας, με τον Ήλιο στον 5ο Οίκο σας της χαράς! Το χειρότερο θα είναι να κάνει μια δελεαστική πρόταση το ταίρι σας, είτε οι φίλοι να σας καλούν σε ένα ξεφάντωμα μέσω διαδικτύου. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να φανείτε ρεαλιστές. Ασχοληθείτε εστιασμένα με τα απολύτως απαραίτητα και μετά «αποδεσμευτείτε». Μπορείτε να ξυπνήσετε λίγο νωρίτερα αύριο, για να χειριστείτε τα υπόλοιπα.

Ιχθύες

Θωρακίστε τον προσωπικό σας χώρο και χρόνο, αγαπητοί Ιχθύες! Μην επιστρέψετε σε κανέναν να σας πιέσει ή να εμπλακεί στις αποφάσεις σας: Αυτό επιτάσσει η προκλητική όψη του εγωκεντρικού Ήλιου με τον ονειρικό Ποσειδώνα που σας κυβερνά. Μπορεί να υπάρχουν απαιτήσεις από πολλές πλευρές… Αλλά είναι στο χέρι σας να θέσετε ξεκάθαρα όρια. Δεν έχετε κανένα λόγο να υποκύψετε, ορίστε εσείς το πρόγραμμά σας. Υπάρχει χρόνος για τις υποχρεώσεις και χρόνος για την προσωπική σας ευχαρίστηση

πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments