Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Πήρε εξιτήριο από το ψυχιατρείο η «παρουσιάστρια» που έριξε νερό στον Χαρδαλιά

Θεσσαλονίκη: Πήρε εξιτήριο από το ψυχιατρείο η «παρουσιάστρια» που έριξε νερό στον Χαρδαλιά
Θεσσαλονίκη: Σήμερα επρόκειτο να δικαστεί, όμως έπειτα από αίτημα της συνηγόρου της, επικαλέστηκε την αναστολή και η υπόθεση απεσύρθη για τις 7 Σεπτεμβρίου.

Εξιτήριο πήρε πριν από λίγο από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης η παρουσιάστρια και ραδιοφονική παραγωγός Ιωάννα Κουσκούση, η οποία είχε συλληφθεί έπειτα από λεκτική επίθεση εις βάρος του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, που μάλιστα συνοδεύτηκε με τον εκσφενδονισμό ενός γυάλινου ποτηριού.

Η παρουσιάστρια, έπειτα από παραμονή μιας νύχτας στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και έπειτα από έναν έντονο διάλογο που είχαν μεταξύ τους, έδωσε εντολή να περάσει την διαδικασία του Αυτοφώρου ενώ διέταξε και την ακούσια νοσηλεία της στο ψυχιατρείο.

Σήμερα επρόκειτο να δικαστεί, όμως έπειτα από αίτημα της συνηγόρου της, Ανθούλας Ανάσογλου, που επικαλέστηκε την αναστολή των ποινικών δικαστηρίων της χώρας λόγω κορωνοϊού, η υπόθεση απεσύρθη και ορίστηκε τακτική δικάσιμος στις 7 Σεπτεμβρίου.

Τι συνέβη στην επίθεση με το νερό που έριξε η παρουσιάστρια

Κατά τη διάρκεια γεύματος του κ. Νίκου Χαρδαλιά με τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Θεόδωρο Καράογλου, σε εστιατόριο στον πεζόδρομο της Δημητρίου Γούναρη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και μια ανάσα από τον Λευκό Πύργο η γνωστή Θεσσαλονικιά, Ι. Κ., που δηλώνει παρουσιάστρια και έχει απασχολήσει παλαιότερα τα ΜΜΕ, με τη λεκτική επίθεσή της προς αστυνομικούς για το ζήτημα του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων, πλησίασε εκείνη τη μέρα το τραπέζι των δύο υφυπουργών όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους.

Αφού εγκωμίασε το έργο του Νίκου Χαρδαλιά, τονίζοντάς του ότι «Είσαι φοβερός, έσωσες την χώρα», του ζήτησε να βγουν μια αναμνηστική φωτογραφία. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δέχτηκε και μόλις τον πλησίασε η I. Κ. άρπαξε ένα ποτήρι με νερό που ήταν στο τραπέζι και το έριξε πάνω στο Νίκο Χαρδαλιά, μπροστά στα μάτια της κόρης του. Ο Νίκος Χαρδαλιάς γευμάτιζε χωρίς την αστυνομική του φρουρά. Ωστόσο, άμεση ήταν η επέμβαση των ανδρών ασφαλείας του υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Θόδωρου Καράογλου οι οποίοι την προσήγαγαν ενώ κατάσχεσαν το κινητό της φίλης της που τραβούσε βίντεο εκείνη τη στιγμή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments