Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [12/06/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [12/06/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [12/06/20].

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [12/06/20]. Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας είναι πολυάσχολη αυτή την περίοδο, με διεργασίες κάτω από την επιφάνεια… Κινείται ανάδρομη στους Διδύμους από τις 13 Μαΐου και θα γυρίσει σε ορθή πορεία στις 25 Ιουνίου. Η Αφροδίτη θα παραμείνει στους Διδύμους μέχρι τις 7 Αυγούστου. Η πρόθεσή της είναι να αποκαταστήσει την τάξη στο ευρύτερο περιβάλλον σας. Θα επιστρέψετε σταδιακά στις καθημερινές σας συνήθειες και επαφές.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες, διατηρώντας την προστατευτική και ανθρωπιστική σας διάθεση. Απόψε θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, που παραμένουν συγκάτοικοι στους Ιχθύες για λίγες μέρες ακόμη. Τώρα εντοπίζετε τι είδους προστασία και ασφάλεια χρειάζεστε. Την Παρασκευή οι ευθύνες σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες, για αυτό μην σπαταλάτε το χρόνο σας σε διασκεδάσεις ή ανούσιες συζητήσεις. Ακούστε προσεκτικά τα λόγια ή τις συμβουλές, ανθρώπων στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη. Η επιρροή τους στις υποθέσεις σας θα είναι σημαντική.

Οι παντρεμένες γυναίκες στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου θα πρέπει να επικεντρωθούν περισσότερο στις οικιακές τους εργασίες. Οι προσωπικές σχέσεις των νεαρών ανδρών θα τους προκαλέσουν ξεχωριστά συναισθήματα. Η μέρα είναι ευνοϊκή για ταξίδια που θα γίνουν για επαγγελματικούς ή οικογενειακούς λόγους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα περάσετε περισσότερο χρόνο με τους στενούς φίλους ή τους συγγενείς σας. Θα έχετε σημαντικές δεσμεύσεις – και αν προγραμματίσετε καλά τη μέρα σας, όλοι γύρω σας θα είναι ευχαριστημένοι. Σήμερα μπορεί να βιώσετε μια ξεχωριστή στιγμή με τον/τη σύντροφό σας ή με στενό συγγενή σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα αισθάνεστε ένταση και αστάθεια. Χρειάζεστε περισσότερη ξεκούραση. Οποιοδήποτε πρόβλημα, θα επηρεάσει αρνητικά τα ήδη τεντωμένα νεύρα σας. Αν δεν προσέξετε τον εαυτό σας, μπορεί να εμφανιστούν ήπια προβλήματα υγείας. Καλό θα ήταν να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να τεμπελιάσετε.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Παρασκευή θα είναι σημαντική μέρα: Η εξέλιξη γεγονότων που θα ξεκινήσουν σήμερα, θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα. Η μέρα είναι ευνοϊκή για τις οικογενειακές σας υποθέσεις, τα ταξίδια και επαφές με άτομα από άλλα μέρη. Η ερωτική σας σχέση θα έχει ευνοϊκή εξέλιξη, ειδικά εάν επικεντρωθείτε στις επιθυμίες του/της συντρόφου σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Η Παρασκευή είναι ευνοϊκή μέρα για ερωτικές εμπειρίες. Κάποια σχόλια ή ενέργειες φίλων μπορεί να προκαλέσουν ένταση στη σχέση σας, ευτυχώς προσωρινή. Πολλοί θα χαρείτε με νέα που σχετίζονται με παιδιά. Σήμερα θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές, σε σχέδια που αφορούν συναντήσεις και συγκεντρώσεις για τις επόμενες μέρες.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments