Αθλητισμός

Ο Νικ Καλάθης θα γυρίσει Ελλάδα

Ο Νικ Καλάθης θα γυρίσει Ελλάδα
Είναι μεγάλη η αγάπη του για την χώρα καταγωγής του και δεν θα την αφήσει.

Μπορεί να έχει γίνει γνωστό ότι επόμενος  σταθμός της καριέρας του Νικ Καλάθη  θα είναι η Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναγυρίσει στην Ελλάδα. Ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Παναθηναϊκού  ολοκλήρωσε τη δεύτερη θητεία του στο Τριφύλλι και το βράδυ της περασμένης Πέμπτης έκανε και το αποχαιρετιστήριο τραπέζι στο προπονητικό team με το οποίο συνεργάστηκε τα τελευταία χρόνια.

Ο διεθνής γκαρντ, που ήρθε πριν από λίγες μέρες στην Ελλάδα, βρέθηκε σε μαγαζί των Μελισσίων και σε εξαιρετικό κλίμα συζήτησε για τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών με τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του. Μάλιστα είχε συνάντηση όπου δείπνησε και με τον Κώστα Σλούκα με τον οποίο κρατάνε πλέον τα κλειδιά της Εθνικής ομάδας, ενώ διατηρούν και πολύ καλές φιλικές σχέσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=XMMHTnmc7dQ

Και μπορεί πλέον να ετοιμάζεται για την νέα του ζωή στη Βαρκελώνη, αλλά όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportime ο Έλληνας γκάρντ θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο λόγος είναι όχι επειδή δεν θα μακροημερεύσει στην Μπαρτσελόνα, αλλά λόγω του ότι πρόσφατα προχώρησε σε ένα επενδυτικό deal. Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα ο Νίκ Καλάθης αγοράζει ένα ακίνητο στα Νότια προάστια πληρώνοντας ένα αρκετό σημαντικό ποσό πάνω από 500.000 ευρώ. Τον λόγο τον καταλαβαίνουν όλοι, αφού όταν ο 31χρονος γκαρτν αποφασίσει να κρεμάσει τη φανέλα του ένα από τα μέρη που θέλει να συνεχίσει τη ζωή του είναι η Ελλάδα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νικ Καλάθης έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα για κλειστό συμβόλαιο τριών ετών.Ήδη  ο 31χρονος γκαρντ δέχθηκε να πληρωθεί το 65% του φετινού συμβολαίου του και όχι το 80% όπως όριζε η συμφωνία της ELPA με την EuroLeague. Γεγονός που έκανε ακόμη πιο εύκολο το «διαζύγιό» του με τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε ήταν εξ αρχής δεδομένο ότι με τα νέα οικονομικά δεδομένα ήταν απίθανο για την «πράσινη» ΚΑΕ να μπορεί να «σηκώσει» τόσο «βαρύ» συμβόλαιο όσο ήταν του Καλάθη ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο Νικ Καλάθης την σεζόν που μας πέρασε στην Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό είχε κατά μέσο όρο σε 28 ματς 13,3 πόντους, 9,1 ασίστ, 4,5 ριμπάουντ και 1,1 κλεψίματα και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους στην θέση του σε ολόκληρη την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments