Ελλάδα

Τραγωδία στη Λαμία: Πυροσβέστης αυτοκτόνησε με αλυσοπρίονο μπροστά σε συνάδελφό του

Τραγωδία στη Λαμία: Πυροσβέστης αυτοκτόνησε με αλυσοπρίονο μπροστά σε συνάδελφό του
Τραγωδία στη Λαμία: Αυτοκτόνησε ένας 42χρονος πυροσβέστης την ώρα που βρισκόταν σε υπηρεσία στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στη Λαμία μαζί με έναν συνάδελφο του.

Αυτοκτόνησε, λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου, ένας 42χρονος πυροσβέστης την ώρα που βρισκόταν σε υπηρεσία στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στη Λαμία μαζί με έναν συνάδελφο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος πυροσβέστης πήρε από τον εξοπλισμό ένα αλυσοπρίονο και μπροστά στα έκπληκτα μάτια του συναδέλφου έκοψε την καρωτίδα. Η είδηση έχει συγκλονίσει όλο το πυροσβεστικό σώμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά στο πυροφυλάκιο που υπάρχει λίγο πριν το εκκλησάκι. Γύρω στις 5:15’ ο 42χρονoς κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πήρε το αλυσοπρίονο που είχαν στα εργαλεία τους. Όταν ο συνάδελφός του άκουσε το αλυσοπρίονο να ξεκινά, τον ρώτησε αιφνιδιασμένος τι ήθελε να κάνει.

«Θα αυτοκτονήσω»

Η απάντηση ήταν «θα αυτοκτονήσω» και με μια κίνηση το έστρεψε στο λαιμό του βάζοντας τέλος στη ζωή του! Ο θάνατος ήταν ακαριαίος παρά την όποια προσπάθεια του συναδέλφου του που έσπευσε επίσης να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και τους ανωτέρους του. Στο σημείο βρέθηκε και η αστυνομία προκειμένου να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη. Η οικογένεια της Πυροσβεστικής είναι σοκαρισμένη από το τραγικό γεγονός και κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι ώθησε το συνάδελφό τους στο απονενοημένο διάβημα.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Άλλη μια τραγωδία συνέβη στη Λαμία με νεκρό βρέφος

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα βρέφους μόλις δύο μηνών, που κατέληξε σε νοσοκομείο της Αθήνας. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το βρέφος ανήκε σε οικογένεια Ρομά από την Καμηλόβρυση Λαμίας, που βρισκόταν στην Αθήνα. Αν και διακομίσθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η ιατροδικαστική έκθεση κάνει λόγο για “εικόνα ασφυκτικού θανάτου”, ενώ αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μωράκι κοιμόταν μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με τους γονείς του.

Δεν είχε δηλωθεί σε ληξιαρχείο και υπάρχει πρόβλημα με την ταφή του.

Το άτυχο βρέφος φέρεται να έχει γεννηθεί στην Αθήνα, πριν από δυο μήνες περίπου. Ωστόσο, δεν είχε δηλωθεί σε κανένα ληξιαρχείο, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά στην άδεια για την ταφή του. Η αστυνομία ερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες το μωράκι έχασε τη ζωή του με αυτό τον τραγικό τρόπο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments